Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Velsignelser i travle feriedager


Føler du at feriedagene fort blir veldig travle? Hender det at de du reiser sammen med trenger din fulle oppmerksomhet, og at det derfor blir få muligheter for deg til å glede deg over de små ting?


Dersom du klarer å legge bedre merke til de små velsignelsene som finnes, så kan de travle feriedagene inneholde små pusterom som kan gi deg mer ro, flere øyeblikk med glede, og overraskelser i form av små gaver som gir følelsen av overskudd fremfor stress, utslitthet og tomhet.

Det er opp til meg å passe på at alt funker på ferie


Har du følt på det ansvaret? Jeg har hørt mange mødre si de ordene, både før og etter ferier. Og jeg har hørt dem spør; Hvordan i all verden skal jeg finne tid til meg selv, når alle andre trenger at i hvert fall jeg fungere og er tilgjengelig til alle tider? Det kan virke som om mødre spesielt føler på et ansvar for at alt skal fungere i ferien. Og det kan være veldig slitsom å hele tiden være den som føler seg ansvarlig, og føler på at en må gå i kompromiss for å beholde stemningen i ferieflokken.

Vi kan ikke klandre noen andre for det ansvaret vi selv legger på våre skuldrer.

Alle trenger ferie, også mødre. Men vi kan ikke klandre noen andre enn oss selv for det ansvaret vi legger på våre skuldre. Kanskje føler du at det ikke finnes noen annen mulighet, og kanskje finnes det ingen annen mulighet. Uansett er det et valg vi tar, og til mer vi eier det valget til lettere vil det være å bære.


Jeg vet at det finnes små velsignelser i hver eneste feriedag, uansett hvor travel den er. Det er fordi jeg i mange år har hvert på let etter de små skattene, og som resultat at jeg har funnet mange av de. Skattejakt på små velsignelser i travle feriedager, burde stå på alle mødres agenda i ferien.

Hvordan og hvor se etter ferieskattene som er små velsignelser


Takknemlighet er noe som kan hjelpe deg med å se etter velsignelser. Jeg elsker dette verktøyet. Det kan åpne øyne og ører dine mer for hva du har, og for hva som finnes rundt deg. Det kan vekke sansene dine til å se og høre de små velsignelser som du kanskje ikke hadde fått med deg uten fokus på takknemlighet.


Lag deg en egen skattejakt, og let etter de spesielle øyeblikkene som finnes i løpet av en dag. Pust inn øyeblikket og lagre det i minnet ditt som dagens lille eller store velsignelse. Glede er en gave, og det samme er latter, lek, gode minner, og til og med tårer. Følelser beveger tankene våre, og det kan være en velsignelse å bevege seg fra en følelse til en annen.


Finn måter å se etter kjærligheten på. Kjærligheten er alltid til stedet. Den er en naturlig del av oss, og den finnes i alle. Meld deg på nyhetsbrevet mitt, og få mine 3 beste steg for et liv i mer kjærlighet (påmelding). De kan du fint bruke som en del av skattejakten din neste gang du er på ferie. Og så kan du jo trene deg på å mestre dem før du reiser.


 

UTVALGTE POSTER