Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Velg et liv i mer kjærlighetHar du noen gang tenkt at du skulle ha gjort ting annerledes, og at du da kunne ha unngått en lang omvei? Dveler du ved fortidens spøkelser om at ting kunne blitt bedre, skjedd raskere eller vært unngått om du bare hadde sett en løsning tidligere?


I stedet for å fremdeles lytte til den samme gamle duren, så er det bedre å stille inn musikken, lytte til kjærligheten og følge tonene til den. Da velger du et liv i mer kjærlighet, og du vil kunne oppleve mer fred på mange plan.

Litt fra min historie


Om bare mine tanker hadde fokusert mer på kjærlighet som ung. Da hadde jeg kanskje ikke opplevd følelsen av å ikke være god nok, ikke ha hva som trengs for å kunne gjøre en forskjell for andre og hjelpe de til mer fred. Da hadde jeg kanskje valgt å hjelpe slik som jeg følte meg kallet til allerede som tenåring.


Jeg valgte å lytte til frykten i stedet for kjærlighetens viskende stemme. Stemmen som allerede hadde gitt i fra seg flere hint om hva og hvordan jeg best kunne hjelpe meg selv og andre til mer fred. Jeg lot gnisten som var blitt tent i meg slukke, fordi jeg ikke trodde nok på meg selv. I stedet ble en frykt fanget opp. En frykt for at jeg ikke hadde det som skulle til for å hjelpe andre, og for at det ikke var noe som jeg var god nok til å gjøre.


Den frykten måtte etterhvert bli til smerte, før jeg lærte at det ønsket om å hjelpe som jeg hadde kjent på som tenåring var et kall. I det jeg valgte å følge det kallet og begynte å gi slipp på frykten, så forsvant smertene.


Det ble en spennende men intens tid. Jeg lærte mye om meg selv, om frykten, hvor smertene hadde kommet i fra, og hva de ville fortelle meg. Jeg tittet nærmere på og lærte mye om fortiden, om å være mer tilstedet i det som skjer i øyeblikket, og om hvordan vi har valg. Det var da jeg begynte å forstå ting klarere.

Alt henger sammen, og alle er vi kjærlighet.

Alt henger sammen, og alle er vi kjærlighet. Takknemlighet har alltid vært en del av livet mitt, så det var veldig naturlig å bruke. Tilgivelse var et nytt begrep for meg. Nytt i den forstand at jeg hadde hørt om det, men aldri brukt det aktivt. Det var det første verktøyet jeg lærte å bruke, og det hjalp meg med å finne mer fred med fortiden.


Etterhvert begynte jeg å dele hva jeg lærte med andre, og endelig fikk jeg hjelpe på den måten jeg var kallet til. Gradvis har jeg bygget opp kunnskap om å hjelpe, og om hvordan jeg best kan gjøre det. Hele tiden har jeg brukt min egen reise fra frykt og smerte til et liv i mer kjærlighet, som veiviser. Bit for bit har jeg bygget mer fred i livet mitt, og nå bruker jeg alt jeg har lært og lærer til å hjelpe andre som ønsker å bygge mer fred i sitt liv, og dele det med andre.

Hvordan du kan velge et liv i mer kjærlighet


Start med å lytte til kjærligheten. Se etter den overalt, og la den være ditt fokus fremfor frykt.


Når du føler på en bekymring, kjenner på en smerte eller tenker på noe som irriterer deg. Stopp opp og spør deg selv; Er dette frykt eller kjærlighet?


Er hva du føler kjærlighet så kan du lagre den følelsen i kroppen din, ved å tillate deg å kjenne på takknemlighet for det.


Dersom det er frykt du føler på, så kan du velge å se på det på en annen måte. Gi det en transformasjon til mer kjærlighet. Det gjør du best ved å se på hva som trenger tilgivelse, og tillate deg selv å tilgi. Les og lær mer om hvordan tilgivelse kan gi deg fred.


 

UTVALGTE POSTER