Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Topp 3 hemmeligheter for aktiv fredsbygging


Velg et liv i mer kjærlighet, og opplev mer fred.

De fleste mennesker elsker en hemmelighet, og kanskje mest av alt å dele dem med noen vi håper ikke forteller dem videre. Tingene vi ikke skal fortelle videre er kanskje de som vi har mest problemer med å la ligge. Noen ganger bumper vi ut med en hemmelighet, og fortsetter med «ikke si det videre». Det er nesten som vi bare kan la være å si «ikke» inni den setningen, for da er det ikke like spennende.


Dette er 3 hemmeligheter som du har lov til å fortelle videre, og jeg håper de er like fristende å dele selv om du har fått lov. Aktiv fredsbygging er for alle, og til flere fredsbyggere vi klare å vekke og få aktive, til mer fred vil vi sammen kunne løfte frem i verden. Er du med?De 3 Super Viktige Hemmelighetene (du har tillatelse til å dele de videre)


1. Ha alltid fokus på kjærlighet

Kjærlighet er styrken din, kilden du kommer i fra, og når du har fokus på den, så er du mer åpen for å forstå hva den forteller deg, og handle deretter.


Vi er alle kjærlighet, og vi kommer i fra samme kilde. Når vi har fokus på kjærligheten så husker vi det, og vi er mer tålmodige med hverandre, men også med oss selv.


Kjærligheten er med oss for alltid, selv etter at et forhold er slutt, eller vi har forlatt vår fysiske kropp. Med fokus på kjærlighet vil du kunne merke det, og ta i bruk minner som styrke og kraft.2. Lytt, og være mottakelig for hva du hører

Når vi lytter til hjerte så blir vi ledet mot mer fred. Vi blir vist veien til å hjelpe på beste måte for alle involverte parter. Lytter du til hva hjerte forteller, så kan du få hjelp til å se ting på nye måter, snu fokuset ditt, og med det oppleve en følelse av mer fred.


Vi kan også lytte til energien rundt oss. Den kan gi oss følelsen av å være på rett vei, at noe er galt, eller at det er best sjekke ut noe før vi fortsetter. Slik hjelp har du kanskje opplevd å få, oversett og senere uttalt at du skulle ønske du lyttet til. Et varsel, et hint om at noe kunne skje, en følelse vi ikke klarer helt å riste av oss. Det kan være lurt å lytte mer til energien rundt deg. Det kan spare deg for mang en omvei, men også hjelpe deg til omfavne muligheter raskere.


Når vi lærer oss å lytte til menneskene rundt oss, så kan vi hjelpe de på beste mulige måte. Ofte er det bare å lytte til hva de forteller. Vi har så lett for å dele gode råd, velment erfaring, og prektig lærdom, og så glemmer vi helt å lytte til hva de egentlig trenger.


Lytt til naturen og være oppmerksom på hva den viser deg. Det kan være et tegn du forbinder med noe eller noen. Det kan være et vink i fra en av dine kjære i ånd, et varsel om noe du trenger å få med deg, eller et slags svar på et spørsmål du har stilt ut i luften. Naturen spiller på lag med energien, og vi kan lese og få mange flotte budskap gjennom den.3. Utfør handling

Dersom du vil oppleve en endring, så er det ikke nok å fortsette med å tenke på at det ville vært fint om ting var annerledes. Det er ikke nok å dagdrømme om hvordan det kunne vært, og i neste øyeblikk våkent klage over at det ikke er slik. Du må ville gjør en endring, for å få oppnå noe annerledes enn hva du opplever nå.


I tillegg må du velge å gjør hva som trengs for den endringen du vil oppleve. Det betyr først og fremst å søke etter informasjon, inspirasjon og tips om hvordan du kan gå frem. Så må du finne de verktøy som kan tjene deg underveis, og finne hvilke steg du må ta for å komme deg i mål.


Jobb tålmodig med med de verktøyene og løsningene som du har funnet. Steg for steg, og bit for bit. Husk å feire litt underveis som du mestrer mer og mer, men ha fokus helt til du når målet ditt.Takknemlighet åpner hjertene våre, og tillater oss å elske uten frykt


Jeg elsker å dele, så her kommer en ekstra hemmelighet (ikke fortell det til noen). Dette en er vi ofte tar for gitt, eller tenker at vi allerede er ganske gode på. Nyheten er at du ganske sikkert kan bli enda bedre, og det kan hjelpe deg til å elske enda mer. Er du klar for den 4. hemmeligheten?*BONUS


4. Takknemlighet

Jeg anbefaler alltid å ha en daglig praksis hvor du tenker over hva du er takknemlig for. Det vil hjelpe deg med å se klarere hvor mye godt du allerede har i livet ditt, og det er en god øvelse for å åpne opp for at enda mer overflod skal renne inn til deg. Takknemlighet er som en nøkkel som åpner hjertene våre for å elske mer.


Skriver du ned fem ting som du er takknemlig for hver dag, så er det ikke lenge før du har en lang liste, eller en hel bok. Forsøk om du kan finne nye ting hver dag. Små ting, store ting, vakre ting og nødvendige ting, alt er like verdifull på listen over hva du er takknemlig for. Vi tar så lett forgitt de vanlige ting, så det er fint å se at de får sin plass på listen.


Jeg er takknemlig for at du er her, leser hva jeg skriver, og deler hva du lærer her, dersom du føler for det. Jeg elsker å løfte verden til mer fred, og om du vil bli med på det, ved selv å være en aktiv fredsbygger, så er jeg veldig takknemlig for det.

 

UTVALGTE POSTER