Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Topp 10 spørsmål og svar - min første bok


Velg et liv i mer kjærlighet, og opplev mer fred.

Er du en person som elsker å svare på spørsmål, eller unngår du dem så godt du kan? For min del har jeg lært at om jeg unngår et spørsmål, så er det ofte for at jeg ikke har et godt svar å gi.


Det er fullt mulig å bli bedre på spørsmål og svar. Er du godt forberedt så kan du alltids vri svaret ditt mot noe du mestrer bedre å snakke om, noe du heller vil dele, eller noe som du vet mer om. Akkurat som politikere og andre som er mer medievante enn folk flest.


Jeg har laget ei liste over de spørsmål jeg får mest av for tiden (i forhold til skrivingen min), og svarer her så godt jeg kan på nåværende tidspunkt.1. Hva handler boken om?

Boken handler om å velge et liv i mer kjærlighet. Du kan blant annet lese om min historie og endring, om det å være en fredsbygger, og hvordan du kan bevege deg fra smerter og frykt til mer fred. Jeg har skrevet litt mer om boken på denne siden.


2. Hvilken sjanger hører den til?

Det er en selvhjelpsbok, som viser deg noen av mulighetene som finnes for å velge mer kjærlighet i livet, og derav oppleve mer fred. Veien du blir vist er gjennom ekte historier, steg for steg hva som skal til for endring, og verktøy som kan være til hjelp og støtte underveis.


3. Hvem er boken beregnet på?

Boken er skrevet spesielt for de som ønsker noe mer enn hva de opplever akkurat nå. De som ønsker en endring, mer fred, og som søker bevegelse mot et liv i mer kjærlighet.


4. Hvordan kan boken hjelpe meg?

Du kan lese og lære om hvordan du kan finne mer fred med hvem du er, med dine opplevelser, og med din fortid. Den viser deg veien til et liv i mer kjærlighet, men du må selv velge å utføre handling for å oppleve endring.


5. Hvor langt har du kommet med boken?

Over halvveis, og det er alt jeg ønsker å si om det (men du får et smil med på svaret).


6. Hvor ofte skriver du?

Jeg skriver som oftest på et eller annet, og et sted mellom 5-7 dager i uken. I tillegg til å skrive bok, så skriver jeg ukentlig blogg og annet som jeg deler i nyhetsbrevet, og på sosiale medier som Instagram og Facebook. Jeg skriver også dagbok, takknemlighetsjournal, og innimellom på gode ider til senere prosjekter.


7. Hvordan vet du hva du skal skrive om?

Jeg lytter til hjertet mitt og hva det vil fortelle meg, og til energien som omgir meg og viser hvor det trengs mer fred. Jeg lytter til hva folk vil lese og lære om. Når jeg er ute så lytter jeg til naturen, som ofte viser meg tegn på hva som trengs akkurat nå. I stillhet lytter jeg til budskap fra ånd, og blir ofte på den måten ledet til hva jeg skal skrive om. Jeg deler fra min historie, om egne erfaringer og endringer som har gitt meg mer fred. Målet er alltid å hjelpe andre til å velge mer kjærlighet, og bygge mer fred i livet sitt.


8. Hvor lenge til boken er ferdig?

Dette er vanskelig å svare på, for jeg vet ikke helt sikkert. Drømmen er så raskt som mulig, og så var det det med å slippe drømmen fri da …


9. Hvilket forlag skal gi den ut?

Jeg ønsker å gi ut boken selv. Da står jeg friere til å bestemme innhold, hvordan den skal skrives og så videre.


10. Kommer det flere bøker?

Først må jeg gi ut denne, så får vi se. Tanken rundt å skrive flere er absolutt til stedet, for flere ideer har allerede dukket opp underveis.


 

UTVALGTE POSTER