Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Tanker som trenger vårrengjøring


Velg et liv i mer kjærlighet, og opplev mer fred.

Har du noen gang hatt en drøm som du ikke vil slippe taket på? En som du bare vil at skal fortsette og aldri slutte?


Jeg hadde en slik i mange mange år. Det viste seg etterhvert at drømmen min kunne bli til virkelighet, hvis jeg bare slapp tak i den som en drøm, og handlet for å vekke den til liv. Det kan være lettere sakt enn gjort å slippe drømmen fri, men jeg lover deg at det er verdt forsøket.Fra drøm til virkelighet


I november 2018 ryddet jeg bort min forrige blogg. Jeg valgte i stedet å sette fokus på å skrive min første bok. Et år senere begynte tankene om å starte en ny blogg. Jeg hadde hele tiden bestemt meg for at det skulle skje, men ikke når. Tankene ville ikke gi seg, og jeg begynte så smått å drømme om hvordan jeg ville den skulle se ut, hva som skulle stå på den, og så videre.


Drømmer tar deg lett avsted, og velger du å sveve med, fremfor å bevege deg i mer bevisst, så kan du oppleve at det bare forblir en drøm. Min drøm er å skrive bok. Jeg har tenkt på det i så mange år, at når jeg endelig bestemte meg for å realisere drømmen, så valgte jeg bort alt annet jobb. En mulighet jeg er veldig takknemlig for å ha fått. Endelig skulle jeg gjennomføre det prosjektet som hadde ventet så lenge. Det skulle løftes fra drøm til virkelighet.Frihet til å velge


Jeg holdt fokus, og kom inn i en god stim med boken, og den nye bloggen ble glemt. Det vil si ikke helt, for rett som det var så var det noen som etterlyste den, eller pratet om den. Det ble etterhvert et lite selvpålagt press som lå i bakhodet mitt og sa «Du MÅ få gang på den bloggen», og «Du BØR få bloggen klar igjen snart». Jeg følte på det presset, og var bekymret for om jeg skulle falle ut av den gode stimen med skrivingen, dersom jeg begynte med ny blogg før boken var ferdig.


Plutselig en dag gikk en tanke opp for meg «Du må ingenting, og du bør ingenting. Hvis du vil ha bloggen ferdig nå, så kan du velge det. Akkurat som du vil kunne velge å ta opp igjen bokskrivingen etterpå.» Det var en herlig befrielse. Jeg anbefaler alle en skikkelig god vårrengjøring i må`er og bør`er, og i stedet fokusere på at du har VALG.


Jeg valgte gi en ny blogg muligheten til å vokse frem, og samtidig fornye nettsiden min. Jeg lagte en plan, og gikk igang. Må ærlig innrømme at jeg jobber dårlig under for stort press, og det var tydelig at jeg hadde tatt meg vann over hodet denne gang. Jeg kom i mål med førte del av planen før jeg ble syk i tre dager. Det er jo et klart tegn på at noe ikke fungerer, så da er det bare å velge endringer som tjener helsen bedre. Nok en mulighet til å velge bort må eller bør, og i stedet fokusere på muligheten til å velge endring.Nytt fokus gir nye muligheter


Det ble en revidert plan for ny blogg og oppdatert nettside. Nå er det endelig klart, og fullt opp med kjærlighet, glede og takknemlighet. Nytt fokus, gir nye muligheter. Jeg er takknemlig for at jeg valgte å skape dette nye hjemmet på nett.


Nå skriver jeg så blekker spruter, og drømmer om at du velger å bli en del av mitt nett fellesskap, koser deg med å lese bloggpostene, nettsidene og drar nytte av det du leser, og deler videre om og når du føler for det. Og plutselig en dag er boken klar, og da håper jeg at du får det med deg, og velger å lese den.


 

UTVALGTE POSTER