Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Morgenrutine - Et must i ferienHva er verre enn når du kjenner deg irritert over småting, eller frustrert over alt og alle? Dårlig humør er smittsomt, og ferien kan fort bli sur om noen står opp på feil fot.


En god tone for feriedager er gull verdt. Den kan gi deg følelsen av å ha overtaket på dagen, på humøret, og på eventuelle utfordringer som dukker opp uventet. Hvem liker ikke å ha overtaket på utfordringer?


Jeg elsker morgenrutiner i ferien


Det er sant, men det gjelder ikke bare i ferien. Jeg elsker morgenrutiner generelt, for jeg vet hva de gjør for meg. I mange år har jeg satt av tid for meg selv hver morgen, både i ferier og i hverdagen.


Morgenrutine er ikke oppskrytt. Det er verdens beste start på dagen, og det gir deg en mulighet til å finne tonen du vil holde deg til. En tone som kan gi deg et løft når du trenger, og midt i en travel feriedag.

Et innstilt fokus allerede fra starten av dagen, betyr at du utover dagen ikke trenger lete så mye etter fred.

Et innstilt fokus allerede fra starten av dagen, betyr at du utover dagen ikke trenger lete etter fred, men bare minne deg selv om hvilken tone du allerede har satt. Det er en gave, og ikke bare for deg men også for de du ferierer sammen med.


Det handler ikke om å bruke timesvis og føle at du ikke strekker til, men om å finne noen minutter og føle på litt inspirasjon som kan hjelpe deg å holde stø kurs utover dagen. Skulle du plutselig glemme deg av og bli irritert, ja så har du en tanke og en inspirasjon klar. En som du kan vende deg til på et øyeblikk. Det gjør alt du kommer raskt tilbake til mer fred, og at du ikke trenger å gå en lang omvei først.


Hvordan mobilen kan hjelpe deg til mer fred i ferien - 3 tips


Jeg elsker å ta bilder med mobilen min, og tar ofte bilder av ting, steder og øyeblikk som inspirerer meg. Det er ikke alltid bilder jeg vil dele med andre. Ofte er det heller et som snakker til meg, og som minner meg på det øyeblikket jeg tok bildet, og på hva jeg følte da. Det kan være noe som får meg til å føle på glede, lykke eller en annen følelse som stemmer humøret mitt opp. Det viktigste er at det er en følelse som jeg kan huske bare ved å se på bildet.


Disse bildene merker jeg som favoritter på telefonen. Da er det lett å finne dem frem, og bruke de til å sette tonen for dagen. Det er raskt å bla tilbake til det spesielle øyeblikket og følelsen du ønsker mer av. Du kan lett gjør det i mens du sitter i bilen, tar deg en tur på toalettet, eller later som du skal se på noe litt borte fra de andre.


Noen ganger tar jeg bilder av inspirerende quotes før jeg reiser, og merker de som favoritter på telefonen. Jeg finner ett til hver dag, og bruker det som en del av morgenrutinen min.


Disse 3 punktene er alltid en del av min morgenrutine i ferier


1) Står opp grytidlig, og alltid før de andre.2) Leser en liten tekst fra en bok jeg har med meg, fra et quote, eller så bruker jeg å titte på et bilde av noe som inspirerer meg. Det trenger ikke være mer enn å lese noen få linjer, eller ta frem et inspirerende minne. Men det gir meg noe å vende tankene mine mot utover dagen, dersom jeg føler at jeg trenger å løfte de mot mer fred.


Jeg ser på bildene, leser teksten og føler på følelsen som kommer frem i meg. Puster godt og trekker inspirasjonen inn i lungene, ned i magen og helt ut i føttene.

3) Takknemlighet står alltid på agendaen, og ofte i mens jeg enda ligger i sengen. Vanligvis ramser jeg opp 5 ting jeg føler meg takknemlig for akkurat der og da.


 

UTVALGTE POSTER

GRATIS

FÅ MINE BESTE TIPS 

3 STEG 

FOR ET LIV I MER KJÆRLIGHET

Når du sender inn ditt navn og e-post melder du deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og relevante kommende oppdateringer fra Kathe Trones. Du kan melde deg av når som helst.

Vi behandler dine data i tråd med personvernerklæringen

INSTAGRAM @kathetrones

Se deg litt rundt 

Hei! 

Jeg er Kathe Trones,

#fredsbygger, skribent, og på vei til å skrive

min første bok. 

For over 20 år siden så startet jeg aktiv søken etter mer fred. Jeg har siden da lært mye om meg selv og min fortid, og oppdaget raskt at vi har valg til å leve i mer kjærlighet, og at det kan lede oss fra smerte og frykt til mer fred, som det gjorde for meg.

Nå, deler jeg alt jeg har lært med deg!

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

TIL TOPPEN

© 2023 KATHE TRONES

|  KONTAKT  |