Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Jeg elsker dette verktøyet


Jeg elsker dette verktøyet

Hva er det første du tenker når du våkner om morgen? Skulle du ønske at du kunne ligge litt lengre, lytter du etter om det er regn og vind, eller smiler du og takknemlig for en ny dag?


Denne morgenen var som så mange andre. En lysstripe presset seg forsiktig gjennom en glipe i gardinet. Jeg elsker å la det være en lite luke hvor lyset kan vekke meg naturlig om morgen. Jo da, som oftest våkner jeg til ringeklokken i mens det fremdeles er mørkt ute. Jeg ønsker nok bare at dersom været er være fortreffelig, så vil det være fint å gi lyset en mulighet å slippe inn, og vekke til livet den sovende kroppen på en stille men effektiv måte.Lett å lære, enkelt å bruke


Takknemlighet føler jeg på, i det jeg våkner av fuglekvitter og lysstripen som treffer veggen ovenfor meg. Takknemlighet for en mulighet til å våkne i et fredelig land, i et trygt hjem, en god seng. Takknemlighet for puten som har holdt hodet mitt i natt, for dynen som har varmet meg og gitt meg en slags følelse av å være beskyttet. Takknemlighet for å kunne stå opp og ta en ren dusj, og ta på rene klær. Takknemlighet for å kunne spise frokost, drikke rent vann fra springen, nyte en kaffe, og ta meg tid til en rolig og fin start på dagen før jeg begynner å jobbe.


Det er så mange ting vi tar for gitt og som bare skjer, hver eneste dag, og uten at vi nesten legger merke til det. Mange små ting i løpet av en dag, og tenk hvor mange ting det blir i løpet av en uke, en måned, og et helt år.


I mange år har jeg skrevet om takknemlighet. I en egen liten bok, i dagboken min, på bloggen og ellers. Jeg har hatt fokus på dette en stund nå, og føler at det har gjort meg mye mer bevisst på disse «små» tingene, som så lett glir forbi som en selvfølge. Hva jeg har kommet frem til er at til mer vi føler på hva vi er takknemlig for, til mer bevisst blir vi på det.En evig strøm av overflod


Det fineste som skjer er opplevelsen som faller sammen med hva vi er takknemlig for. Jeg har nemlig lagt merke til at om du er takknemlig for noe, så åpner du for mer av det du er takknemlig for. Spesielt om du virkelig mener det du sier, og føler på det i hele kroppen. Du åpner på en måte en energi av overflod, som kan strømme i det uendelige. Hvor lenge er opp til deg selv, og på hva du forteller deg selv og viser energien rundt deg, om takknemlighet.


Har du noen gang hatt en indre dialog, med en del av deg som ikke er helt enige med den andre delen? Inni meg kan jeg tenke at jeg er takknemlig, men ikke helt tillate meg å kjenne på det fullt ut. Og når jeg oppdager det, så sier jeg til meg selv «Ja, men jeg er jo takknemlig for det». Og så hører jeg plutselig en stemme si «Ja, er du nå virkelig det». «Hm …, fillen altså. Der var det en mulighet til å virkelig vise at dette er noe jeg setter pris på, og så var jeg for rask, og lot meg ikke kjenne på det fullt ut».


Det finnes alltid muligheter for åpne for energien av overflod. Noen ganger er vi mer bevisst enn andre. Stemmen som utfordrer oss kan minne oss på å bli bedre til å føle takknemligheten i hele kroppen.Det kommer alltid et nytt lys med en ny mulighet


Når jeg trekker for gardinet om kvelden, og lar det være en liten gløtt igjen, en mulighet, et håp, et ønske, om at lyset skal nå meg neste morgen, så sier jeg mine takker for at det er slik. Jeg vet at det ikke alltid vil være en sol som skinner inn, men det er heller ikke hva jeg ber om.


Jeg er takknemlig for at lyset når meg på en eller annen måte, og at det minner meg hver morgen om hva jeg kan gjør for å dele det lyset som er i meg, hvor jeg kan dele det, hva jeg skal si for å dele det, og til hvem.


Jeg håper dette inspirerer deg til å lære mer om takknemlighet. Det er så fantastisk å få åpne for overfloden, og føle på det å ha, i stedet for på det å mangle. Om du føler deg inspirert, så finn deg en bok og skriv 5 ting du er takknemlig for hver dag. Si de høyt, syng de ut, føl de i hele kroppen, og le av glede for hva du vet at du nå kommer til å åpne opp for.


 

UTVALGTE POSTER