Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvorfor ferien blir bedre når du lager tid til degHar du noen gang følt deg oversett, misforstått eller tatt som en selvfølge? Du er nok ikke alene om det.


Ingen bør oppleve å føle seg mindre viktig og mindre verdig enn andre. Det kan føre til at en strever mer for å kompensere der en tror det er mangel, at en blir frustrert, lett irritert og noen ganger også utslitt av å leve opp til en gitt standard, og prøve tilfredstille alle andre.


Når du lager tid til deg selv i ferien, så oppnår du at du føler deg mer sett, mer tatt hensyn til, og mer glad. Det er noe vi alle trenger å føle, og det gjelder ikke bare i ferier.

Du er like verdifull som alle andre (du må bare forstå det selv)


Egentlig handler det ikke om hva andre tenker om oss, men mer om hvor tankene våre vandrer når vi føler oss mindre viktig. Vi kan ikke bestemme hva andre skal tenke om oss. Vi kan heller ikke endre hva andre tenker, men vi kan nære våre egne følelser ved å vise de mer omtanke.


Når vi gir oss selv omtanke så handler det ikke om å være egoistisk, men om å ære kjærligheten i oss selv. Det gjør vi best ved å gi oss selv den oppmerksomheten vi fortjener, og når vi innser at vi er like verdifull som alle andre.

Ferien blir bedre når du lager tid til deg selv, fordi du da velger et fokus som tjener deg til mer fred.

Ferien blir bedre når du lager tid til deg selv, fordi du da velger et fokus som tjener deg til mer fred. Det er et fokus du kan være tjent med både i ferier og i hverdagen. For å finstille ditt fokus kan du fylle den tiden du lager til deg selv med noe som du liker, noe som inspirerer deg og som løfter energien din slik at den møter kjærligheten i deg. Da vil den automatisk møte kjærligheten i alle andre også. Så det er egentlig en vinn-vinn situasjon for alle som er med på ferien.

Hvordan du setter deg selv på dagens agenda


1. Ferietid kan være hektisk, og du må nok innse at du faktisk må stå på dagens agenda for at du skal få den tiden og oppmerksomheten som du fortjener. Akkurat som du setter andre plikter og oppgaver på dagens plan, så må du også sette av tid til deg.


2. Når du får tid for deg selv, så vil du føle deg mer sett og tatt hensyn til, og det vil gjør noe med gleden i og for livet ditt. Hva enn du velger å gjør i den lille eller lange tiden du har for deg selv, så ikke bland den med dagens plikter og oppgaver.


3. Hva er den ene tingen du kan gjør for å bygge mer fred i feriene dine? Jo, det er å sette av tid til deg, fylle den tiden med et fokus som løfter energien din. Komme i kontakt med kjærligheten i deg, og la ting legges tilrette for fine feriedager med resten av flokken.


 

UTVALGTE POSTER