Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan velge mer kjærlighet


Hvordan velge mer kjærlighet

Kjærlighet er et tema som opptar de fleste, og alle vil vi oppleve mer kjærlighet.

Så hvorfor setter vi ikke fokus på kjærlighet fremst?Ja takk til mer kjærlighet


Når jeg forteller om kjærlighet så er jeg i mitt ess. Det handler ikke alltid om kjærester, ektemenn eller partnere, selv om det også er en stor del av kjærligheten. Jeg snakker mest og oftest om at vi alle er kjærlighet innerst inne, at kjærlighet er kilden vi alle kommer i fra, og at kjærligheten er med oss for alltid. Så hva mener jeg egentlig med alt dette.


Innerst i sjelen er vi alle kjærlighet, fordi vi kommer i fra den samme intensjonen. Intensjonens kraft som er skaper av alt, og den energien som strømmer igjennom alt og alle, og sørger for at det har sin puls og rette plass i Universet. Selv om vi har tillært oss frykt, smerte og diverse andre begrensede tankemønster etter at vi ble født, så er kjærligheten, og den kraften og energien alltid en del av oss. Noen ganger må vi bare titte litt dypere for å se den, og føle den.


Kjærlighetens energi forsvinner ikke i det vi ikke lenger er sammen, eller i det vi ikke lenger bærer på den fysiske kroppen. Kjærligheten er med oss for alltid, og vi kan tappe inn i den energien ved å huske den, og hvordan den føltes. Akkurat som du kan huske hvordan kjærligheten føltes fra et forhold som er slutt, eller fra noen som har flyttet til en annen kant av landet, eller til utlandet for den saks skyld, så kan du føle og huske kjærligheten fra dine kjære i ånd. Den kjærligheten er alltid med oss, og den dør aldri.Mer kjærlighet betyr mer fred


Når vi velger fokus på kjærligheten, så betyr det at vi velger å lytte til den. Når vi lytter til kjærligheten så vil vi oppdage at den skinne tilbake til oss, fra overalt hvor vi ser. Vi kan føle den sterkere, lukte og smake den, og vi kan se kjærlighet overalt hvor vi setter blikket vårt.


Det kan være et skjult hjerte i naturen, som en stein eller et blad formet som et hjerte. Det kan være vinden som streifer kinnet vårt og får oss til å tenke på en god klem. Det kan være lukten av middagen, eller smaken av desserten som minner oss om noe bestemor pleide å lage. Det kan være et plutselig og klart minne om en av våre kjære som ikke lenger er i sin fysiske kropp, eller om en venn som har flyttet langt av sted. Det kan være et bilde du kommer over, eller et budskap som står i en overskrift, og som minner deg om noe eller noen. Det kan være et gammelt minne vi tilfeldigvis kommer over, eller en person vi tilfeldigvis går forbi eller er sammen med. Det kan være en scene i en film på kino, eller i en serie vi ser på fjernsyn, eller noe vi leser om i en bok.


Kjærligheten finnes i og rundt oss alle, og den nikker til oss og dytter i oss, for å minne oss på at den finnes. Det er opp til oss selv hvor mye vi vil at den skal skinne i livet vårt, i kontakten med oss selv og med andre. Det er opp til oss hvor sterkt vi vil kjenne den, og hvordan vi vil bære den videre. Selv når du føler deg ensom så er kjærligheten rundt deg. Det hender bare at du i øyeblikket ikke legger merke til den. Det handler om hva vi har fokus på.


Til mer vi lære oss å se kjærligheten, føle den, lukten den og smake den, til mer vil den skinne i livet vårt, til sterkere vil vi legge merke til den, og til mer vil vi tillate den å minne oss om at vi aldri er helt alene. Trener du sansene dine til å jobbe for kjærligheten, så vil tankene dine naturlig følge med, og følelsene dine vil ta deg til mer fred.


 

UTVALGTE POSTER