Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan velge et liv i mer kjærlighet


Hvordan velge et liv i mer kjærlighet

Tenker du at det høres for fantastisk ut til å være sant? At det er umulig å velge et liv i mer kjærlighet? Eller at ingen kan leve i kjærlighet for alltid?


I så fall vil dette være ekstra gode nyheter til deg. Det er nemlig fullt ut mulig for deg å velge et liv i mer kjærlighet. Og du kan ha det slik så lenge du vil og velger det.


Et liv i mer kjærlighet vil gi deg mer overskudd, mer glede og kan føre til mer fred i tankene dine, og til bedre forhold med de du omgås. Samt at det kan tjene helsen din. Når vi er glade og ikke bekymret så føler vi oss friskere. Når vi seiler i medvind og ikke kjemper i motvind så føler vi oss lettere i kroppen.

Et liv i mer kjærlighet er for alle

Ingen grunner er gode nok til å leve uten kjærlighet, og det er jo faktisk ikke mulig for vi er kjærlighet alle. Det er bare at vi ikke alltid gir nok oppmerksomhet til hvem og hva vi er. Og tilbyr oss selv det stellet som trengs for at vi, og kjærligheten i oss, skal blomstre.


Hvorfor skal vi vente med å fylle dagene eller tankene våre med mer kjærlighet?

La oss endre det nå. Hvorfor skal vi ville vente med å fylle dagene eller tankene våre med mer kjærlighet? Jeg gjette at du leser videre her nå fordi du syns det høres herlige ut å leve i mer kjærlighet. Og da kan jeg fortelle deg at du har kommet til rett sted. La oss prate litt mer om det.


Det er så enkelt å overse den stemmen i oss som forteller at vi må og bør gjør ting. Det at vi lytter til den gjør at vi ofte glemmer oss selv. Og selv om du er en person som liker å hjelpe andre, så betyr det ikke at du skal glemme deg. Det er heller ikke lett å hjelpe andre på en god måte når du føler deg utslitt, stresset og under press fordi du føler at du må eller bør hjelpe noen.


Et liv i mer kjærlighet er for alle, men vi kan ikke hjelpe alle med alt for at de skal oppleve mer kjærlighet. Da handler det ikke lengre om kjærlighet for å hjelpe, men er snarere et forsøk på brannslukking, på å ha en form for kontroll, eller overkompensere for hvor vi ikke strekker til.


Alle må starte med seg selv. Det er først når du makter stelle kjærligheten i deg selv, at du kan forstå hvordan du best kan tjene andre. Selvfølgelig er det fint å hjelpe, så lenge du ikke glemmer deg selv.


Hva du kan velge for å vekke blomstring av kjærlighet i deg


Velg ja til deg selv

Det gjør du best ved å gi deg selv litt ekstra oppmerksomhet. Sett av litt tid hver dag, bare til deg selv. Tid til å ta en prat med kjærligheten i deg. Vis den at du gjenkjenner den, husker den, og vil ha et forhold til den. Inngå et samspill med kroppen din og kjærligheten i deg. Ære at kroppen din trenger hvile innimellom, og at det tjener deg og helsen din.

Velg ja til å hjelpe

Se litt nærmer på hvordan du best kan hjelpe andre. Tenk over hva du er god på, og hva du liker å holde på med. Det er hva du best kan hjelpe andre med, uten å føle deg oppbrukt, sliten, stresset eller presset. Lag deg en liten liste over hva det er, og tren deg på å kun tilby de tjenestene når noen trenger hjelpen din, eller når du ønsker å tilby hjelp.

Velg ja til sunne grenser

Tren deg på å sette sunne grenser. Grenser for hva du vil og kan gjør. Grenser for hvor mye andre får bruke av tiden din, men mest for hvordan du bruker din egen tid. Det er jo tross alt du som velger hva du vil bruke tiden din på. Det er kanskje lettere å klandre andre for at de bruker av tiden din, men husk at det er dine valg. Det er best å ta ansvar selv for egne valg og handlinger.


Det er sunt å sette grenser, og det kan fint gjøres på gode måter. Ingen grunn for å grue seg til å si nei. Til mer trygg du blir på hvordan du best kan hjelpe, til mer vil du føle deg trygg på å sette sunne grenser.


Sunne grenser er grenser du setter for å velge ja til deg selv. De hjelper deg også med å hjelpe andre på best måte. I tillegg hjelper de deg med å ære kjærligheten, slik at den kan få blomstre i livet ditt.


 

UTVALGTE POSTER