Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan tilgivelse kan gi deg mer fred


Velg et liv i mer kjærlighet, og opplev mer fred.

Har du noen gang følt deg skikkelig irritert, sint eller rett og slett #$%& på noen?


Er det slik at hver gang du hører stemmen til den personen, eller noen snakker om han eller hun, så kjenner du at det koker i topplokket? Eller hver gang du tenker på en spesiell hendelse, en urettferdighet, eller en idiotisk uttalelse, så river du deg nesten i håret?


Jepp! Vi har alle vært der. Det er jeg ganske sikker på.Fortiden er forbi, og det tjener deg ikke å stå fast i gammelt møkk


Tilgivelse handler om gi slipp på tanker og følelser som har holdt deg tilbake i fortiden. Fortiden er forbi, og du trenger nye tanker som tjener deg bedre. Når du velger å tilgi hva som er sakt eller gjort, så bestemmer du deg for at det ikke lenger skal få påvirke livet ditt. Du blir fri og vil føle mer fred.


Det betyr ikke at du godtar hva som har skjedd, sakt eller blitt gjort. Heller ikke at du har tenkt feil om det, at det som skjedde ikke var så farlig allikevel, eller at det på noen som helst måte var rett. Alt det betyr er at du ikke lenger velger å holde fast i negative tanker rundt fortiden, og ei lenger tillater dem å få skape trøbbel for fri flyt i livet ditt nå.Tilgivelse handler først og fremst om deg, og hva du velger for ditt liv


Det kan være vanskelig å gi slipp på sinne, irritasjon, og tanker vi har holdt gående i loop i lange tider. Vanskelig betyr ikke umulig, men det kan godt være at du må trene deg på å gi slipp. Det gjør du best ved å unngå å gjenta en gammel tanke du egentlig vil bli kvitt. Være tålmodig med deg selv, og korriger tankene dine så raskt som du oppdager det, dersom du skulle få besøk av en gammel traver.


Gjenta for deg selv at du har fred med fortiden. Si det høyt, si du tilgir vedkommende, og føl det i hele kroppen. Send et lys mot de, i tankene dine, for å vise at du ønsker det beste for de. Trekk pusten din dypt noen ganger, og kjenn hvor godt det føles når lyset når frem og omgir dem, og når det er i dine tanker og leder de til fred. Når du kan tenke på vedkommende, snakke om dem og om hendelsen, uten å føle sinne, irritasjon eller andre negative tanker, da vet du at du har funnet fred.


Start med noe som er enkelt å tilgi, og helst noe som har skjedd nylig. For eksempel kan det være en irritasjon du opplevde på vei til jobb denne morgenen, eller en samtale som fikk et litt negativt utfall i går kveld. Etterhvert som du ser resultater av å tilgi små ting, kan det oppmuntre deg til å gi større og eldre hendelser litt mer fri. De som sitter dypere fast i fortiden, og som er vanskeligere å finne fred med raskt.


 

UTVALGTE POSTER