Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan sette seg selv førstHar du lett for å glemme av deg selv? Er du ivrig på å hjelpe alle andre først, og har det noen gang fått deg til å føle at du er utslitt, stresset, presset eller gitt deg en lignende negativ følelse?


Når slike følelser dukker opp så slutter vi å hjelpe fra hjertet, og vi ender opp med å se på det å hjelpe som en plikt. For å unngå slike følelser når du hjelper andre, så må du faktisk sette deg selv først. Det betyr ikke at du alltid kommer før alle andre, men at du må sørge for egenpleie dersom du vil hjelpe andre ut i fra kjærlighet.


Du er verdifull, også for andre.


Selv om du ikke vet det selv, og selv om andre ikke viser det, så er du like verdifull som alle andre. Det kan selvfølgelig være vanskelig å tenke slik noen ganger, men det er sannheten. Og når vi strekker oss etter sannheten så er det den vi kommer nærmere.


Jeg brukte mange år og mye krefter på å lære denne leksen. Derfor vet jeg med sikkerhet hvor viktig det er å sette seg selv først. Siden tenårene har jeg ønsket å hjelpe andre til mer fred, men det tok mange år før jeg kunne oppfylle det ønsket for meg selv, uten å bli utslitt, stresset, irritert, eller føle på at jeg måtte eller burde hjelpe.

Vis deg selv og verden at du er verdifull, for det er du.

Det skal egentlig lite til for å lære hvordan du kan velge et liv i mer kjærlighet, ved å sett deg selv først. Alt du trenger gjør er å sette av tid til et fokus som tjener deg. Noen ganger kan det være vanskelig, og vi kan føle at det er umulig å finne tid til seg selv. Men jeg lover deg at om du virkelig vil så kan du få det til, og det vil tilslutt også tjene de som du velger å hjelpe.


Vis deg selv og verden at du er verdifull, for det er du. Gi deg selv oppmerksomhet, påfyll av inspirasjon og tid til å forstå hvem du er. Når du lære deg selv bedre å kjenne så er det lettere å se kjærligheten i deg selv, og når du ser kjærligheten i deg selv, så ser du bedre kjærligheten i andre. Begge deler vil hjelpe deg til mer fred.

Stegene for å komme i gang


1. Velg når på dagen det er størst mulighet for deg til å bruke litt tid på deg selv, og hvor lenge du skal bruke hver dag. Du kan for eksempel begynne med 5 minutter hver morgen.


2. Velg hva du vil bruke den tiden på. Takknemlighet er en god start på dagen, og det hjelper deg med fokus på hva du allerede har. Jeg elsker dette verktøyet. Nyheten her er at du mest sannsynlig vil oppdage at du har mer enn du tror. I hvert fall om du holder ut en stund og lærer deg mer om hvordan du kan bruke dette verktøyet.


3. Velg hvor du vil ha din faste egentid. Det er ikke nødvendig å ha en fast plass, men det kan ha sine fordeler. Energien vi bruker når vi er på et sted, vil fortsatt henge igjen når vi forlater det stedet. Det vil si at om du føler deg inspirert, glad og oppstemt i mens du sitter i en stol, så vil potensielt neste mann som bruke stolen kunne merke den lette energien din. Det betyr at om du har et fast sted for din egentid, så vil du kunne fange opp din egen energi neste gang du sitter der. Tenk deg hvor lett det vil være for deg å komme tilbake til et sted hvor energien er lett og inspirerende, fremfor et sted hvor du må sjekke om er fredelig nok for deg. Vi er ikke alle like sensitive for energi, men mange er nok mer sensitive enn de vet og tror.


 

UTVALGTE POSTER