Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan føle fred når ting ikke blir som planlagt


Velg et liv i mer kjærlighet, og opplev mer fred.

Drømmende tanker, og lengsel etter late dager med mer varme. Roper kroppen din også etter sol og sommer?


Ingen poeng i å stress over hva som ikke kan skje, hva som er begrenset og hva som kunne vært bedre. Det blir trolig ingen sydenferie sommeren 2020, og da er det bare en ting som gjelder. Nemlig å finne mest mulig fred med hva du har, hvor du er og hva du kan gjør med det.

Min favoritt sommerdag


Jeg elsker morgener som bærer løfte om at en ny sommerdag. Slike morgener får meg til å åpne terrassedøren tidlig nok til at det fremdeles er litt kjølig i luften, og duggvått i gresset. Da er det fristende å vandre barfot ut i plenen, nyte stillheten som opptar luften, og lytte til fuglene som synger fra sitt gjemmested. Det er skjønt å puste inn løftet om nok en varme dag, fra solen som er i ferd med å stå opp. Titte opp på den blå himmel og glede seg over roen den gir.


Ro finner jeg også når jeg steller i hagen, og klyper av visne blomster på rosebuskene. Noe som er viktig for at friske knopper skal få nok kraft til å utvikle seg til fantastiske skaperverk. Jeg husker med glede hvor fine rosebuskene er når de blomstre på nytt og på nytt utover høsten.


Det er fantastisk å føle fred nok i kroppen til å bare være, …

Følelsen av å ha tid nok til å plukke bær, stelle i hagen, snakke med naboer og dele en lunsj på terrassen med familie og venner, er ubeskrivelig god. Det er fantastisk å føle fred nok i kroppen til bare å være, og til å lese en god bok. Jeg elsker gode samtaler til sent på kvelden, under et teppe i godstolen ute på terrassen. Minner om tidligere sommere kan ta meg rett tilbake til slike verdifulle øyeblikk, og de gir meg alltid følelsen av mer fred. Det er ingen hemmelighet at når vi føler fred så lades kroppen.


Jeg gleder meg til sommeren selv om vi bare skal være hjemme. Selvfølgelig krysser jeg fingrene for noen ekstra fine og lange dager med blå himmel, sol som henger høyt, og gode muligheter for grilling og sene kvelder på terrassen. Jeg vet at vi bor på vestlandet, og her kan vi ofte oppleve både sterk vind og mye regn, men vi har har jo hatt noen skikkelig fine sommere også, og jeg satser på en av de dette året. Hva har vi å tape på å tenke positivt?


Hvordan finne fred med hva du har, hvor du er, og hva du kan gjøre med det


1. Tenk litt over hva som bringer frem godfølelsen hos deg. Hva lokker humøret ditt på topp, og hva eller hvem gir deg følelsen av glede? Hvordan lader du best kroppen din? Er det når du har tid til å lese, tid til å gå tur, er ute, leker med unger, er sammen med venner, danser, trener, eller kanskje når du er på reise?

2. Sett det så på agendaen din, og gi noe av det litt oppmerksomhet hver dag. Gå deg en tur, eller være litt ute i hagen. Reis i tankene dine for å besøke et sted du har vært før, eller et sted du kan tenke deg å oppleve. Drøm deg tilbake til grilling på terrassen, late dager med sol og sommer, bading og lek i hagen. Sett deg i godstolen med god samvittighet, og les den boken du har tenkt på i evigheter.

3. Se etter muligheter for mer fred, selv om ting ikke blir som planlagt. Hvorfor vente til neste sommer med å lade kroppen? Følelsen av fred kan hentes frem gjennom gode minner. De er vi selv ansvarlig for å bygge, og det gjøres best ved å sette fokus på glede, positiv energi, samhold og kjærlighet.


Når du gleder deg, koser deg og føler på fred, så kan det være smittsomt. Det kan altså bety at flere med deg søker det samme, og at dere kan komme til å svive på samme positive og fredfulle kanal gjennom store deler av sommeren, med mulig forlengelse utover høsten.


Det fine med gode minner er at de kan hentes frem utallige ganger, og det beste av alt er at de bare en rask tanke unna.


 

UTVALGTE POSTER