Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan finne mer fred når du føler frykt


Frykt begrenser livet vårt, og ofte får den oss til å holde pusten, binde musklene og glemme kjærligheten. Hva om du hadde et verktøy som raskt kunne hjelpe deg til mer fred? Et som var lett tilgjengelig, og som du hadde med deg overalt, og kunne ta frem overalt.


Ville ikke det vært kult …


Jeg elsker å lære bort dette verktøyet, for jeg vet at det hjelper deg til mer fred raskt. Jeg bruker det selv hver dag, og det er et av de verktøyene som er fast i mitt morgenrituale.Det er en grunn for at vi føler frykt


Foreldre ønsker det beste for sine barn. Min mor var nok i overkant overbeskyttende ovenfor meg. Som voksen kan jeg se mange grunner for at det var slik, men også at det handlet om hennes frykt og ikke om at jeg var i fare. Det er rart hvordan vi forstår ting bedre og annerledes når vi tillater oss å tenker annerledes om det. Mor sine tanker var i beste mening, for hun ville jo bare beskytte meg. Hennes frykt ble en del av min hverdag, og for en lang periode i livet mitt bar jeg på masse frykt uten å forstå hvorfor.


Når vi lærer oss en måte å tenke på, og praktiserer den over tid, så blir den til en vane. Vi oppretter forskjellige tankemønster som vi bruker som guider i livet vårt.


Langt opp i voksen alder så handlet mange av mine tankemønster om begrensninger, som kom fra en eller annen form for frykt. Frykt ble en velkjent følelse, og det rare med det som er kjent er at det ikke er så lett å gi slipp på det, for det blir liksom en del av hvem vi er (tror vi). Sannheten er at vi alle er kjærlighet, og mye av frykten er bare begrensede tankemønster som vi kan velge å endre til mer kjærlighet.


Det skulle gå mange år før jeg lærte meg å jobbe med frykten for å finne mer fred. Gradvis lærte jeg mer om meg selv, og jeg begynte å bryte gamle tankemønster. De ble byttet ut med nye som tjener meg og helsen min bedre.

Dette verktøyet er fantastisk, og lett å lære seg


Frykt kan vise seg i mange forskjellige former, og den kommer av begrenset tro. Vi kan velge å undersøke nærmere hvilken begrenset tro som ligger bak det som får oss til å føle frykt. Dersom vi skal finne de tankemønster som trigger følelsen av frykt frem i oss, så krever det at vi er ærlige med oss selv, og ikke luker bort det vi ikke vil snakke om, eller ikke tror har betydning for hva vi føler og opplever.


Det finnes også dette verktøyet, som du kan lære deg til å bruke dersom du skulle føle på frykt plutselig, og trenger mer fred raskt. Det er lett å lære seg. Du trenger bare å trekke pusten dypt og rolig inn gjennom nesen. Forsøk å lede pusten helt ned i magen, før du lar den sive forsiktig ut av munnen din igjen. Fortsett med slik dyp pusting i minst 2-3 runder, og du vil kunne føle deg roligere nokså raskt. Ro i pusten får musklene dine til å slappe av, og det klarne tankene dine mer.


Dette er det letteste, raskest og beste verktøyet du kan ha tilgjengelig. Det virker raskt, og det beste av alt er alt du kan ta det frem hvor som helst, hva tid som helst, og bruke det uten at noen legger spesielt merke til det.


Jeg elsker å trene meg på å bruke pusten som et verktøy, fordi jeg vet at til mer jeg mestrer å bruke det, til raskere vil det være å ta det i bruk, huske det når jeg virkelig trenger det, og ikke minst vil det være både lettere og kjekker å lære bort til andre hva jeg selv mestrer.

PS! Dette er et virkelig godt verktøy å huske på dersom du skal i et møte som du gruer deg for. Du kan bruke det før du går inn i møtet, slik at du er roligere i kroppen og føler deg litt mer vell. Og du kan bruke det underveis i møtet, dersom du får et vanskelig spørsmål, og før du svarer på det.


 

UTVALGTE POSTER

GRATIS

FÅ MINE BESTE TIPS 

3 STEG 

FOR ET LIV I MER KJÆRLIGHET

Når du sender inn ditt navn og e-post melder du deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og relevante kommende oppdateringer fra Kathe Trones. Du kan melde deg av når som helst.

Vi behandler dine data i tråd med personvernerklæringen

INSTAGRAM @kathetrones

Se deg litt rundt 

Hei! 

Jeg er Kathe Trones,

#fredsbygger, skribent, og på vei til å skrive

min første bok. 

For over 20 år siden så startet jeg aktiv søken etter mer fred. Jeg har siden da lært mye om meg selv og min fortid, og oppdaget raskt at vi har valg til å leve i mer kjærlighet, og at det kan lede oss fra smerte og frykt til mer fred, som det gjorde for meg.

Nå, deler jeg alt jeg har lært med deg!

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

TIL TOPPEN

© 2023 KATHE TRONES

|  KONTAKT  |