Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan få en ny startKunne du tenke deg å oppleve noe nytt, noe mer, eller noe annerledes? Ser du etter noe som kan løfte livet ditt mot nye høyder?


En frisk start kan vi alle trenge innimellom, men det er ikke alltid like lett å vite hvordan vi skal gå frem for å komme i gang med noe nytt.


Det som er ukjent kan føles utrygt, selv når vi ønsker en endring. Så utrygt at en utsetter endringen, og unngår å gjør noe. Når det skjer så kan du gå glipp av spennende muligheter, nye eventyr og ikke minst endringer som kan tjene deg til et liv i mer kjærlighet.


Tanker om endring


Ny start er som en ny mulighet. En mulighet til å oppleve noe nytt, og til å oppdage noe spennende. Noe nytt betyr at vi ikke har opplevd det før, i hvert fall ikke akkurat på samme måte. Det kan være spennende å oppdage nye sider av deg selv, av livet og til og med av andre.


Så mye av hva vi gjør er ut av vane, eller fordi vi tror vi må eller bør. Innimellom kan vi alle trenge en ny start på et eller annet plan. Og noen ganger finner vi oss selv stående ovenfor en endring uten å ha bedt om det. Hva gjør vi da?


Da har du valget mellom å kjempe en kamp for å holde på fortiden, eller gi slipp på hva som har vært og si velkommen så godt du kan til det nye. Selvfølgelig kan det være vanskelig å si velkommen til utfordringer, men vanskelig betyr ikke umulig. Det handler mye om hvordan du velger å bruke tankene dine om det som skjer.

Det er ofte spennende å stå i starten av noe nytt.

Det er ofte spennende å stå i starten av noe nytt. Noe helt ferskt og fullstendig uvitende om hvor det vil føre frem, eller hva du kan forvente som resultat. Vell, kanskje har du en viss peiling. I hvert fall om du har klart for deg hva du vil starte med, og hvorfor nettopp det er noe du vil oppnå.


Men allikevel kan det føles ukjent, og kanskje litt skummelt. Det er snakk om noe du ikke mestrer enda, men som du potensielt kan bli en mester i. Det betyr mest sannsynlig at du må gjør noe du aldri har gjort før, noe som kan føles teit og vanskelig i starten. Det kan også være at du må ta noen steg inn i ukjent terreng, både følelsesmessig og i tankene dine. Men vi kommer ikke i mål med det nye uten å gjør hva som trengs for å bevege deg mot målstreken. Derfor er det noen ting som er lurt å ha oversikt over før du starter.


Hva du trenger for å bevege deg fremover


Når du står ovenfor en endring som du ønsker, så er det første du trenger å få mest mulig klarhet i hva du vil. Det er viktig å sette så klart fokus som mulig på hva du vil, og ikke på hva du ikke vil. Rett fokus hjelper deg å bevege deg fremover.


Til mer klarhet du har på hva du vil ha ut av en ny start, til lettere er det å oppnå hva du vil oppnå. Det kan være ganske avklarende å tenke litt over noen spørsmål før du går i gang.


Her er noen eksempel …


Hva ønsker du å få ut av en ny start? (Vær så konkret som mulig.)

Hva vil det bety for deg å oppleve det? (Beskriv det med følelser.)

Hva må du endre, gjør og gi slipp på for å oppnå det nye? (Lag en liste.)Og så noen spørsmål for å komme i gang …


Hva er det aller første du må gjør for å bevege deg mot det du ønsker å oppnå? (Du finner det nok muligens på listen du laget.)

Hvordan kan du ta et lite steg hver dag mot målet ditt? (Det steget må ha plass på agendaen din, hver dag, ellers forblir målet ditt bare en drøm.)


 

UTVALGTE POSTER