Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan få forholdet til å blomstre


Velg et liv i mer kjærlighet, og opplev mer fred.

Føler du at forholdet du er i trenger et puff for å blomstre på nytt? Er energien så laber mellom deg og partneren, at den har visnet en del i det siste?


Fortvil ikke. Det kommer alltid en ny sommer, med nye muligheter for blomstring. Alt som en gang har vært i blomst, kan våkne til liv på nytt. Det vil muligens være på en annerledes måte enn før, men det betyr ikke at den er dårligere.

Å finne felles glede er å bevege seg nærmere et liv i mer kjærlighet


Akkurat som en blomst trenger lys, vann og næring for å vokse, så trenger et forhold positiv energi, glede og kjærlighet for å blomstre. Og både blomster og forhold trenger en viss oppmerksomhet, samt flittig stell for ikke å visne.


Når et forhold blir bygger på felles gleder, så bindes det sterkere bånd. Det er viktig å ha noe som begge ønsker å gi oppmerksomhet til, og er villig til å stelle godt med. Et prosjekt som skaper muligheter, og som byr på kvalitetstid sammen med den man elsker.


Vi finner ofte hver våre oppgaver i hagen, men allikevel er den et felles prosjekt vi har.

Hjemme hos oss liker vi oss begge godt i hagen. Det er et felles prosjekt vi finner stor glede i, og et som vi kan dyrke både sammen og hver for oss.


Jeg elsker å nyte late sommerdager på terrassen. En god bok i hånden, et glass med kald drikke på bordet, og solen som skinner på huden i mens den varmer både kropp og sjel. Overflod av blomster med selskap fra bier og humler som summer rundt, og som grådig forsyner seg fra lavendel og andre skjønnheter. Proppfull av forventning til håpefull fruktkart, og bær som drømmer om å bli saftige og søte.


Hagen er et perfekt til å drømme seg bort i, men det er også noe spesielt med følelsen av å knipe visne knopper av rosebuskene, plukke litt ugress her og der, plante i krukker, og ruske litt rundt i potter og bed, med iver og glede til solen går ned.


Vi finner ofte hver våre oppgaver i hagen, men allikevel er den et felles prosjekt vi har. Mange ting kan vi også gjøre sammen, noe som er veldig hyggelig. Det fine med hagen som hobby er at vi kan dyrke hobbyen selv om vi ikke er i hagen, og selv om vi ikke har så mye tid en dag. Det kan skje i en god samtale rundt kjøkkenbordet, eller ved en tur til et hagesenter for inspirasjon. Noen ganger dra vi ut for å gjøre innkjøp av nye vekster, eller redskaper vi trenger til å stelle i hagen. Og andre ganger kan vi se et hageprogram på tv som inspirerer oss til å tenke på nye muligheter. Med hagen som hobby er der alltid noe å gjøre, eller i det minste er der alltid muligheter for påfyll av glede og inspirasjon.

3 STEG - Start et nytt prosjekt, eller frisk opp en gammel hobby sammen

1. Se etter noe som dere begge liker å holde på med. Det er mulig at dere må prøve dere litt frem her. Husk å være tålmodig med hverandre. Det viktigste er å finne et prosjekt eller en hobby som begge føler et visst engasjement for.


Det kan være utfordrende å finne et felles prosjekt, men det bør ikke være umulig. Bruk litt tid sammen til å velge, og prøvekjør forskjellige hobbyer om det er vanskelig å bestemme seg. Etterpå kan dere sammen evaluere hvordan det gikk, og om det ga mersmak eller om det ikke funket i det hele tatt.


Bla i mulighetene til det rette prosjektet dukker opp. Se på selve utforskingen som en mulighet til å komme nærmere hverandre, og til å dyrke kjærligheten mellom dere.

2. Bestem dere for et felles prosjekt. Et som ikke handler om å bli ferdig på tid, men som mer handler om en felles glede. Husk at poenget er ikke å bli ferdig med prosjektet, men snarere å ha det fint i mens dere gir næring til forholdet.


Det kan være fint å velge et prosjekt eller en hobby som ikke alltid krever forberedelser og mye tid. Noen ganger kan en liten prat om det ved kjøkkenbordet være nok. Andre ganger kan man søke ny inspirasjon sammen, enten på internett eller ute i verden et sted. Det kan også være spennende å gå på kurs sammen, eller lære mer om hobbyen på andre måter.

3. Bli en inspirerende kraft sammen. Når dere velger å jobbe om et felles prosjekt så velger dere også å jobbe med forholdet. Selv om begge har valgt prosjektet, så betyr det ikke at begge har samme lette og gode energi bestandig når dere jobber med det. Det vil kanskje gå en kule varmt innimellom, men i det minste har dere alltid en felles ting å vende tilbake til, og som binder dere sammen.


Mennesker rundt dere vil merke at dere jobber felles, og entusiasmen dere viser for prosjektet vil være smittsomt. Ingenting er vell mer inspirerende enn mennesker som uttrykker glede og entusiasme ovenfor hva de holder på med. Alle ønsker å være en del av et så fint fellesskap, og en slik inspirerende kraft.


 

UTVALGTE POSTER