Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvordan bli en fredsbygger, og hvorfor det er viktig


Det tok 15 år fra jeg første gang følte på et kall om å hjelpe andre mennesker til mer fred, og til jeg begynte å lete etter hvordan jeg kunne oppleve mer fred selv.


Først 12 år med frykt for å ikke være god nok til å hjelpe, usikker på hvordan jeg kunne hjelpe, og utslitt av å hjelpe på måter som tappet meg for energi og glede. Etter det gikk det enda 2-3 år før jeg endelig vekket min indre fredsbygger litt etter litt, og begynte å søke etter hvordan jeg kunne finne mer fred i eget liv.Handle i takt med ditt indre ønske


Jeg lyttet ikke til hjerte mitt før smertene kom, og jeg ble tvunget til å sette meg i stillhet. Det var det året jeg ble 29 år. Jeg opplevde endring fra smerte til fred da jeg endelig lyttet, og både ville, valgte og handle i takt med ønsket om å oppleve mer fred.


Smertene forsvant den dagen jeg bestemte meg for å være en aktiv fredsbygger.


Jeg begynte raskt å hjelpe andre gjennom å dele min egen historie, og fortelle hvordan jeg opplevde endring til mer fred. Det var naturlig for meg å dele hva jeg selv hadde lært, og jeg følte glede når andre kunne bruke det, og oppleve resultater som tjente de til mer fred. Endelig hadde jeg funnet en måte å hjelpe på, uten å føle meg tappet for energi.


Gjennom de siste 20 årene har jeg fortsatt å hjelpe på ulike måter, men alltid med min historie som utgangspunkt. Jeg har opparbeidet meg en stor og flott verktøykasse, og deler ofte av den når det kan hjelpe andre til mer fred.De fleste mennesker ønsker mer fred


I utgangspunktet er alle mennesker fredsbyggere. Vi trenger bare å vekke den aktive delen av oss, for den er ofte mer eller mindre sovende. De fleste mennesker ønsker nok mer fred, enten det er i tankene, følelsene, i forhold, eller i kommunikasjon med andre, og ikke minst med oss selv. Fred i helsen er også å foretrekke, fremfor sykdom og smerte.


Er du enig? Kjenner du igjen ønsket om mer fred på et av disse områdene?

Ønsker du et liv i mer fred på en eller annen måte?


Er svaret ditt ja på et eller flere av disse spørsmålene, så er du nok ganske sikkert en fredsbygger. Spørsmålet er bare om du er en sovende, eller en aktiv.


En aktiv fredsbygger søker etter å bygge mer fred. Han eller hun leter etter, og henter inn den erfaring, kunnskap, og inspirasjon som behøves for å bygge mer fred, på et eller flere områder. Det handler om å vite hvor du vil ha endring, finne hva du vil oppleve i stedet, og velge å ta de steg som behøves for å komme dit.Kjærlighet og aktiv fredsbygging


Driver du med aktiv fredsbygging så kan det hjelpe deg til å oppleve mer glede, gi deg mer klarhet og ro, og ikke minst aktivere følelsen av mer trygghet. Andre følelser som frykt og smerte kan reduseres, og noen ganger forsvinne helt. Aktiv fredsbygging kan hjelpe deg til å få skiftet ut et begrenset tankemønster, med et som tjener deg og livet ditt bedre.


Gjennom å drive med aktiv fredsbygging kan du også lettere finne din egen vei, i stedet for å dabbe ned en smal sti som etterhvert har blitt en vane, eller vandre langs en helt ukjent vei som du tilfeldigvis bare har havnet på. I tillegg kan det føre til at du føler deg mer elsket, føler at du har mer kjærlighet til å dele med andre, og gi deg en opplevelse av mer fred på mange forskjellige områder.


 

UTVALGTE POSTER

GRATIS

FÅ MINE BESTE TIPS 

3 STEG 

FOR ET LIV I MER KJÆRLIGHET

Når du sender inn ditt navn og e-post melder du deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og relevante kommende oppdateringer fra Kathe Trones. Du kan melde deg av når som helst.

Vi behandler dine data i tråd med personvernerklæringen

INSTAGRAM @kathetrones

Se deg litt rundt 

Hei! 

Jeg er Kathe Trones,

#fredsbygger, skribent, og på vei til å skrive

min første bok. 

For over 20 år siden så startet jeg aktiv søken etter mer fred. Jeg har siden da lært mye om meg selv og min fortid, og oppdaget raskt at vi har valg til å leve i mer kjærlighet, og at det kan lede oss fra smerte og frykt til mer fred, som det gjorde for meg.

Nå, deler jeg alt jeg har lært med deg!

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

TIL TOPPEN

© 2023 KATHE TRONES

|  KONTAKT  |