Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hvem jeg er og hva jeg gjør


Jeg er Kathe, og jeg er fredsbygger. Jeg er mor, kone, datter, barnebarn, bestevenninne, venn, internasjonalt sertifisert NLP master practitioner og coach, blomsterdekoratør og mye annet, men fremfor alt er jeg kjærlighet, og det er du og. Vi er alle kjærlighet, og vi kommer alle fra samme kilden, og kjærligheten er med oss for alltid. Noen ganger litt mer skjult enn andre, men fremdeles der.


Tipper du opp til flere ganger i livet har oppfattet mangel på kjærlighet, i en eller annen form. Du har kanskje til og med skjønt at noe må eller bør gjøres, for å endre det. Hva har stoppet deg?


Jeg gjetter at det muligens var følelsen av å ikke ha nok erfaring, kunnskap, forståelse, inspirasjon eller motivasjon til å gjør noe. Det er ting du kan velge å gjøre noe med.


Endring kan først skje når vi vil nok, velger å finne ut hva vi vil endre, og hvordan vi kan gjør det, og handler på den informasjon vi har samlet til oss.Mitt første kall til å hjelpe


Da jeg va 10-12 år så var jeg med far på trygdekontoret for å levere noen papirer. Far var nyresyk, og var derfor delvis trygdet. I mens vi ventet i kø på at det skulle bli hans tur, så opplevde jeg noe som skulle feste seg i minnet mitt, og kanskje for all fremtid. Jeg opplevde at et menneske som var der for å få hjelp, ble snakket ned til, irettesatt, og behandlet uten verdighet. Det var en ubehagelig opplevelse, selv for et ungt sinn.


Siden den gang har jeg følt på et kall, og hatt et ønske om å hjelpe andre mennesker uten å dømme. Det gikk 10-15 år til av livet mitt uten at jeg forstod hvordan jeg best kunne hjelpe. Først måtte jeg lære meg mye om hvordan jeg ikke skulle hjelpe, og konsekvensen av å gjør det slik jeg trodde det skulle gjøres.Smertene som endret alt


Det året jeg ble 25 år begynte jeg å føle på at en endring måtte til. Jeg ble gravid, og under svangerskapet fikk jeg smerter i en fot, og først ble det antatt at årsaken var belastning på bekkenet.


Etterhvert ble det klart at dette ikke stemte, og jeg begynte å forstå at det i stedet handlet om hvordan jeg tenkte, følte og valgte å leve. Jeg satte da fullt fokus på endring til mer fred, og fra den dagen det ble bestemt så har jeg vært smertefri.


Spol frem 22 år til, og jeg skriver på min første bok. En bok som handler om min historie, endring og om fred. Jeg hjelper andre ved å dele min reise, og viser deg hvordan du steg for steg kan velge et liv i mer kjærlighet, for å oppleve mer fred.


 

UTVALGTE POSTER

GRATIS

FÅ MINE BESTE TIPS 

3 STEG 

FOR ET LIV I MER KJÆRLIGHET

Når du sender inn ditt navn og e-post melder du deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og relevante kommende oppdateringer fra Kathe Trones. Du kan melde deg av når som helst.

Vi behandler dine data i tråd med personvernerklæringen

INSTAGRAM @kathetrones

Se deg litt rundt 

Hei! 

Jeg er Kathe Trones,

#fredsbygger, skribent, og på vei til å skrive

min første bok. 

For over 20 år siden så startet jeg aktiv søken etter mer fred. Jeg har siden da lært mye om meg selv og min fortid, og oppdaget raskt at vi har valg til å leve i mer kjærlighet, og at det kan lede oss fra smerte og frykt til mer fred, som det gjorde for meg.

Nå, deler jeg alt jeg har lært med deg!

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

TIL TOPPEN

© 2023 KATHE TRONES

|  KONTAKT  |