Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Hold hodet klart gjennom dagenHvor mange ganger har du tatt deg selv i å titte tomt ut i luften, i stedet for å jobbe effektivt med alt det som står på dagens agenda? Bare tanken på alt du må få gjort føles demotiverende. Det er som et press som du ikke kommer deg bort i fra.


Du vet det blir en lang dag, klokken går, og allikevel føler du at du står bom stilt. Gjenkjennbart for de fleste vil jeg tro. Men ikke fortvil, for du kan oppleve en annen hverdag. Alt du trenger er en strategi som hjelper deg å holde hodet klart.


Finn hva som føles godt for deg


En god plan for dagen kan hjelpe deg i gang med en effektiv dag. Men uten inspirasjon og frisk energi, så vil ikke planen tjene deg til å bruke ditt fulle potensiale.


Hva du trenger er å bevege energien i kroppen din. Finn en måte å gjøre det på som føles godt for deg. Les noe som får deg til å le, snakk med en hyggelig kollega, eller tekst med en venn som alltid har noe morsomt å si. Men det er jo ikke bare latter som beveger energien din. Du kan for eksempel sette på litt musikk og nynne med på de strofene du kan, eller helt enkelt bare bevege deg litt rundt der du er. Jobber du hjemme så kan du jo faktisk ta en liten treningsøkt innimellom. Den må bare ikke være så hard at du tapper deg for energi, i stedet for å få gang på den.


Det er så viktig at vi føler oss inspirert, og det gjør vi først og fremst når vi tillater oss å ha det gøy. Så finn hva som føles godt for deg, og gjør litt av det hver dag, for å holde energien din våken, og for å aktivere gleden i deg.

Når det blir bevegelse i energien vil den løfte deg og hjelpe deg på vei.

Jeg sitter ved kjøkkenbordet og leter etter de rette ordene for å lage denne teksten. Stegen er klar, og jeg har skrevet de ned, men så var det begynnelsen på denne delen da …


Plutselig hører jeg musikken skrues opp på fullt, og jeg ser verdens beste datter som kommer dansende inn på kjøkken. Det er umulig å ikke smile og le av henne. Jeg må reise meg og danse med, og sammen løfter vi energien med dans og latter. Følelsen er herlig befriende og fantastisk inspirerende. Når jeg så setter meg ned igjen føler jeg at det ikke er noen vei utenom, jeg må skrive om den opplevelsen.


Kanskje er dette akkurat hva du trenger. Nemlig å få svingt på energien din, og på energien rundt deg? Få den til å bevege seg, slik at du føler lysten til å gjør noe. Tung energi kan legge seg som et tungt teppe over både kropp og tanker. Det er til hinder for fremgang. Når det blir bevegelse i energien vil den løfte deg og hjelpe deg på vei. Hva venter du på? Kom i gang med de 3 stegen som vil tjene deg hver dag.

3 Steg som vil tjene deg hver dag


1. Planlegg dagen

La en god plan for dagen være en del av din morgenrutine. Noter deg hva dagen skal inneholde. Unngå å lage en for kompakt plan. Ingen blir motivert av for mye på agendaen.


Skriv ned hva som har prioritet, hva du må få gjort, hvem du må kontakte eller følge opp, og hvordan du best skal gjør det. Husk at det er viktig å sette av litt rom for uforutsette ting. Ofte dukker det frem flere av de.

2. Beveg energien (opptil flere ganger hver dag)

Finn måter gjennom dagen, for å bevege energien. Det vil inspirere arbeidet ditt, og hjelper deg med å utføre dagens oppgaver med et klarer hodet. Pluss du vil føle deg gladere, lettere, og det vil i tillegg tjene menneskene rundt deg godt.


3. Oppsummer dagen

Tenk litt over dagen og hva du er fornøyd med, hva du taklet spesielt bra, og hva du kunne ha gjort bedre.


Det handler ikke om å dømme seg selv, men å finne dine sterke sider, og hvor det er potensiale for forbedring. Når vi blir klar på hvor vi kan løfte oss selv og arbeidet vi gjør, så vil vi også løfte gleden for hva vi gjør. Det vil si at det kan bli lettere å komme i gang med arbeid som du kanskje tidligere har funnet utfordrende.


En oppsummering i slutten av dagen vil gi deg muligheten til å lære mer om deg selv, hvordan du jobber og hva som skal til for at du blomstrer.


 

UTVALGTE POSTER