Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

Et liv i mer kjærlighet - Oppsummering


Velg et liv i mer kjærlighet, og opplev mer fred.

Har du noen gang tenkt på hvorfor du er tjent med å fylle dagene og tankene dine med mer kjærlighet? Hvor fantastisk det vil være å føle fred nok i kroppen til å bare være.


Visste du at når vi finner felles gleder i et forhold, så beveger vi oss nærmere hverandre? Og, har du noen gang stilt spørsmål om gode råd og uprøvde verktøy virkelig er til særlig hjelp?

Mer kjærlighet - mer av hva som føles godt


Et liv i mer kjærlighet er et liv fylt med mer av hva som føles godt for deg. Dette høres kanskje ut som en overdrivelse, men det er det ikke.


Tenker du at overflod handler om materielle verdier, så kan du ha rett i. Men det handler også om mer enn det. Som glede, kjærlighet, positive tanker, og gode løsninger på utfordringer som eventuelt dukker opp. Overflod kan også være at vi velger å lytte til inspirasjon, som igjen setter igang en kreativ prossess i oss. Og at vi velger å bruke den kreativiteten til å skape resultater og produkter som tjener oss og andre, på en eller annen måte.


Når vi lader kroppen, så gir det oss muligheter til å hente inn frisk inspirasjon.

Når vi lader kroppen, så gir det oss muligheter til å hente inn frisk inspirasjon. Det betyr at veien mot overflod er klarere når vi er oppladet, enn når vi er utladet.


Inspirasjon sammen med glede er mat til suksess på så mange fronter, og alle forhold er tjent med påfyll av slik mat. Når et forhold bygger på en felles glede, så beveger menneskene i forholdet seg nærmere hverandre.


Det finnes mange gode råd for å søke inspirasjon, og det kryr av verktøy for gode løsninger. Det viktigste av alt er nok at du finner hva som føles best for deg.


Alt dette, og mer til, kan du lese om i denne buketten som jeg har satt sammen til deg. Det er en samling av tidligere bloggposter. Jeg håper du føler at den inspirerer og tjener deg til et liv i mer kjærlighet. Og ikke nøl med å dele denne buketten, dersom du tenker på noen som kan være tjent med et liv i mer kjærlighet.

Vær så god! Din bukett med inspirasjon


Hvordan velge et liv i mer kjærlighet

Finn ut hvordan du kan du kan vekke blomstringen av kjærligheten i deg. Les og lær om de 3 valgene som kan tjene deg til et liv i mer kjærlighet.

Hvordan føle fred når ting ikke blir som planlagt

Fortvilet over null sydenferie? Ingen poeng i å stress over hva som ikke kan skje, hva som er begrenset og hva som kunne vært bedre. I denne bloggposten tar vi for oss hvordan du kan finne fred med hva du har, hvor du er, og hva du kan gjør med det.

Hvordan få forholdet til å blomstre

Nøkkelen til et bedre parforhold er kanskje ikke så langt borte. Les om hvordan dere kan starte et felles prosjekt, og hvordan det kan hjelpe dere til et liv i mer kjærlighet sammen.

Hvordan finne hva som funker for deg

Jeg gikk fra smerter til mer fred umiddelbart, og det skjedde i det jeg valgte et nytt fokus og handlet på det som jeg hadde valgt. Her kan du lese om hvordan jeg fant hva som funker for meg. Vi ser også litt nærmere på om gode råd og verktøy virkelig er til hjelp.

 

UTVALGTE POSTER