Kuult! Du åpnet posten ... 

 

Klikk og les så mye du vil. Og merk denne siden så du enkelt kan komme tilbake for mer, eller bedre:

Bli en del av nett fellesskapet mitt, og få den siste posten direkte til din mail, sammen med siste nytt fra Kathe Trones.

 Jeg elsker at du er her! La meg vite hva du vil lese mer om ...

10 ting å elske med et liv i mer kjærlighet


10 ting å elske med et liv i mer kjærlighet

Har du følt at fortiden innhenter deg, at det er vanskelig å finne fred når du føler frykt, og at du ikke har noen å snakke med om det?


Har du lurt på hvor dine kjære blir av når de ikke lengre finnes i sine fysiske kropper, og om det virkelig kan stemme at de er med deg fremdeles? Kanskje har de gitt deg et tegn, men du er usikker på om det kan stemme.


Et liv i mer kjærlighet hjelper deg til mer fred. Setter du fokus på kjærligheten vil du ikke bare oppleve mer kjærlighet, men også bedre forstå den og hvordan den tjener deg. Det er så mange ting å elske med et liv i mer kjærlighet. Nedenfor kan du lese om noen av de, inkludert noen av mine personlige historier.

1. Tilgivelse

Tilgivelse viser deg hvordan du kan elske uten frykt, og den hjelper deg med å sette fortiden fri. Visste du at tilgivelse kan gi deg mer fred?

2. Verktøy som kan hjelpe deg raskt

Det finnes mange gode verktøy som du kan lære raskt, ta i bruke raskt, og som virker raskt. I en tidligere post har jeg skrevet om hvordan finne mer fred når du føler på frykt. Der kan du lese mer om et av disse verktøyene. Tren deg til mester på det, så har du det alltid med deg, lett tilgjengelig, og raskt å hente frem.

3. Lytte til hjertet, for å bli veiledet til mer fred

Hver dag, og oftest flere ganger til dagen, lytter jeg til hva hjertet vil fortelle meg. Jeg vet, fordi jeg selv har erfart det, at hjertet viser meg veien til mer fred. Lytt å være mottakelig for hva du hører. Det er en treningssak å sitte i stillhet, så her er det den gode gamle «øvelse gjør mester» regelen som gjelder.

4. Snu tanker av frykt til tanker om kjærlighet

Det vil endre hva du føler, og kan hjelpe deg å finne mer fred når du føler frykt. Frykt har vært en stor del av livet mitt. Jeg er stolt over å mestre frykten, og for at jeg har valgt å leve i mer kjærlighet, fremfor de begrensningene som frykten laget i tankene mine før.

5. Bevisst på at du har valg

Det er alltid bedre med valg, enn ikke å kunne velge. I løpet av en dag står vi ovenfor mange valg, noen viktige og noen mindre viktige. Et av de valgene som kan hjelpe deg til mer fred er å se nærmere på hvor du føler på at du «må eller bør» gjør eller si noe. Vi har ofte noen tanker som trenger en vårrengjøring. Og det er fint å bli mer bevisst hvilke, slik at de kan endres eller byttes ut.

6. Fokus på kjærlighet

Tenk så fantastisk å stå opp hver morgen til følelsen av takknemlighet og glede. Selvfølgelig vil nok noen morgener alltid starte med at hodet føles ekstra tungt, eller at tanken streifer deg om å ligge litt lengre i sengen for å unngå hva som venter, men oftest så endrer det seg raskt når vi bare husker kjærligheten. Kjærligheten for livet, for hva dagen kan bringe av muligheter, for å kunne hjelpe andre. Spør du deg selv nå hvordan velge mer kjærlighet? Mindre positive følelsene og tanker forsvinner raskere når vi husker kjærligheten.

7. Kjærlighet er din styrke

Når du lytter til hjertet ditt og til kjærligheten som er din kilde, så tapper du inn til styrken din. Du blir guidet mot hva du skal gjør, hvor du skal gå, hva du skal si, og til hvem. Lytt og vær mottakelig for hva du hører.

8. Opplev at kjærligheten er med for alltid

Jeg husker godt første gang jeg fikk et budskap fra ånd, gjennom et medium. Det var et budskap fra far, og jeg ble minnet om hvordan han pleide å kommunisere med oss. Han fortalte ofte noe med glad energi og en liten latter i slutten, og spesielt når vi tilfeldig møtte på andre mennesker.


Etter det har jeg pratet med han i ånd flere ganger. Noen ganger blir jeg minnet om hvor jeg kan finne mer fred i fortiden, andre ganger dukket det frem et lykkelig minne som får meg til å le og huske på kjærligheten. Jeg vet han er rundt meg når tankene om han blir sterke, når jeg kjenner en lukt som minner om han, eller når det er noe kreativt som er på gang. Da setter jeg meg ned og lytter til hva han vil fortelle og vise meg. Jeg trekker pusten dypt noen ganger, sier hei og at jeg er klar for å høre hva han vil si. Og så sitter jeg i stillhet og lytter jeg til hva som kommer i tankene mine, hva som berøre sansene mine, og hva som vises på mitt indre øye.

9. Tegn på at våre kjære er med oss i ånd

I mange år bar jeg på følelsen av at det var noen andre i rommet som jeg ikke kunne se, noen som gikk ved siden av meg, og som ville meg noe uten at jeg helt forstod. Jeg kunne kjenne på plutselige lukter, se skygge i sidesynet, hører lyder som ikke passet inn der jeg var, oppleve uforklarlige ting som skjedde, og frykten for dette ble bare sterkere og sterkere til eldre jeg ble.


I voksen alder, etter at jeg begynte å lytte mer til energien, så lærte jeg at det ikke er noe å frykte. Våre kjære i ånd ønsker bare å formidle at de er med oss fremdeles. Selv om den fysiske kroppen er død, så dør aldri kjærligheten. Tegn i fra ånd på at våre kjære ser og hører oss, på at de har det fint, og på at de ser ting klarer nå enn de gjorde i mens de var i sin fysiske kropp, er fantastisk. De ønsker å hjelpe oss så godt de kan, og de prøver å formidle det gjennom å gi oss tegn på at de bare er en tanke unna. Minner de deg om noe som er, eller har vært vanskelig, så er det for å løfte frem en mulighet for mer fred. Jeg er takknemlig for hvert eneste møte og tegn fra ånd. Det er ingenting å frykte i et budskap fra ånd, for det er alltid et budskap om kjærlighet.

10. Oppdag hvordan en høyere intelligens guider deg gjennom hva du skal lære

Når jeg ser tilbake på livet mitt, så skjønner jeg at en intelligens høyere enn meg selv må ha ledet meg gjennom alle disse årene. Jeg husker spesielt et minne fra jeg var 10-12 år som sparket i gang et ønske om å hjelpe andre. Du kan lese mer om det her og her.


Dette ønsket ser jeg nå klart at er mer enn bare et ønske. Det føles og oppleves mer som et kall, og før jeg bevisst kunne velge å følge dette kallet, så trengte jeg å lære om hvordan jeg best kunne utføre det. Gjennom å leve, erfare og lære hvordan jeg best kunne hjelpe, både meg selv og andre til mer fred, så har jeg hele tiden følt meg guidet av en høyere intelligens. En stemme og energi som jeg ikke har kunnet ristet av meg. Jeg er takknemlig for å bli vist vei, og jeg velger å lytte og la meg veilede til neste steg.


 

UTVALGTE POSTER