PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæring er for Kathe Trones 

 

Personvernerklæring, også kalt GDPR (General Data Protection Regulation), skal gi deg som person og kunde bedre kontroll over hva du gir fra deg av opplysninger.

 

Kathe Trones (heretter «vi», «vår», «våre» eller «oss»), samler inn og behandler opplysninger om deg som kunde. Noe av det vil være personopplysninger som navn og kontaktopplysninger, men også annen potensielt sensitiv informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. Det er nødvendig for at vi skal kunne gjør jobben vår, og for å kunne gjør våre tjenester på nett bedre og sikrere.

 

For Kathe Trones er det viktig at du føler mest mulig fred rundt hva du gir fra deg av opplysninger, slik at du best kan i vareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen. Dersom det vil gi deg mer fred å vite hvordan vi gjør det, så kan du velge å lese videre.

 

 

HVEM ER BEHANDLINGSANSVARLIG

Kathe Trones er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger i forbindelse med bruk av vår nettside, nyhetsbrev, og når du er i kontakt med oss på andre måter. Vi gjør hva vi kan for å følge gjeldene regler til enhver tid.

 

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæring, eller vurderingene vi har gjort, vennligst ta kontakt med oss på kathe@kathetrones.com

 

 

NÅR SAMLER VI INN OPPLYSNINGER

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg når du har sendt oss en henvendelse, foretatt et kjøp, meldt deg på et kurs, et arrangement eller en konkurranse. Det samme gjelder om du abonnerer på nyhetsbrev fra oss, og når du besøker vår nettside www.kathetrones.com 

 

Personopplysninger og sensitiv informasjon som kommer frem i kontakt mellom oss, også ved muntlig formidling, behandles konfidensielt, og kun til det formålet vi har blitt enig om.

 

Dine personopplysninger vil aldri bli solgt av oss. Vi deler kun informasjon der det er nødvendig å benytte en tredjepart som for eksempel en underleverandør, for å kunne utføre jobben vår, og for å levere tjenester du ønsker.

 

 

E-POST

E-post brukes ved de fleste henvendelser til og fra oss. Vi samler da inn navn, e-post adresse, samt beskjeden i e-posten. Dette for å kunne svare deg, sende deg relevant informasjon, og gjør eventuelt oppfølgende arbeid. I noen av våre e-poster lenkes det til våre sosiale medier (som for eksempel Instagram eller Facebook), eller til andre relevante tredjeparter. Dersom du åpner lenker som medfølger e-poster fra oss, vil det være muligheter for at en tredjepart samler inn og behandler opplysninger om deg. Noen ganger, som for eksempel når du sender beskjed via et kontaktskjema på nettsiden vår, så benyttes WIX (vår tredjepartsløsning), og informasjonen blir lagret også der. Dette kan du lese mer om under «Nettsiden - informasjonskapsler og statistikk». 

 

Når vi ikke lengre har behov for mottatte e-poster for å utføre jobben vår så slettes de. Vanligvis lagres e-poster ikke lengre enn ca et år, med unntak for om vi er rettslig forpliktet til å oppbevare noe lengre, eller må beskytte våre interesser.

 

Dersom du mottar e-poster fra Kathe Trones i dag, så stemmer minst en av følgende:

 • Du har henvend deg til oss av en eller noen grunn

 • Du er allerede en av våre kunder/klienter/påmeldte deltakere

 • Du har meldt deg på for å motta nyhetsbrev fra oss

 • Du har takket ja til å motta tips eller annet relevant innhold fra oss

 

Deltakere som er påmeldt kurs, workshop, eventer, foredrag eller lignende, kan oppleve å få en rekke automatiske e-poster som følge av det. I forbindelse med lanseringer av bok, kurs, workshop, eventer, foredrag, eller lignende, så kan det bli flere e-poster i uken. Du kan melde deg av når som helst. Det gjør du enkelt ved å benytte vedlagt link i e-postene, eller ved å kontakte kathe@kathetrones.com Du kan også bruke kontaktskjema på www.kathetrones.com 

 

 

TELEFON

Ved telefonkontakt og ved andre muntlige henvendelser, noteres noen ganger navn og kontaktinformasjon på vedkommende, samt et kort notat fra samtalen. Dette for å kunne utføre arbeidet knyttet til vedkommende, gi tilbakemeldinger, følge opp samtalen, og sende relevant informasjon. Dette lagres hos oss til arbeidet er avsluttet, med unntak for om vi er rettslig forpliktet til å oppbevare noe lengre, eller må beskytte våre interesser.

 

 

KJØP

Ved kjøp av våre produkter og tjenester over nett, per telefon, eller på annet vis, samler vi inn informasjon som navn, adresse, e-post adresse, betalingsinformasjon, og noen ganger annen relevant informasjon. Dette for å kunne levere deg varen/tjenesten, sende deg informasjon om levering, sted og tidspunkt, samt dele annen relevant informasjon i forbindelse med kjøpet eller tjenesten, og for å kunne følge opp eventuelle lovnader i samme forbindelse. Noen ganger benyttes WIX som en tredjepartsløsning, og informasjonen blir lagret også der. Dette kan du lese mer om under «Nettsiden - tredjeparter - informasjonskapsler og statistikk», og mer informasjon om e-post finner du under «E-post».

 

Vi er pliktet til å legge all faktura og betalingsinformasjon med regnskapet vårt. Informasjonen blir lagret i våre regnskap så lenge bedriften Kathe Trones består, samt i minst 5 år etter det, som følge av lover og regler vi må forholdes oss til.

 

 

PÅMELDING TIL ARRANGEMENTER, KURS OG KONKURRNSER

Ved påmelding til våre kurs, arrangementer og lignende, samles det inn navn og kontaktinformasjon til deltakerne. Dette for å kunne dele relevant informasjon om arrangementet, og for å administrere og utarbeide deltakerlister, samt følge opp deltakerne etter arrangementet, og for å kunne fullføre hva som er lovet. Vi samler også inn betalingsinformasjon for å kunne sende faktura ved kjøpte tjenester, og legge den med i regnskapet vårt. Les mer under «Kjøp». 

 

Ved arrangementer, kurs og lignende benytter vi noen ganger skjema for samtykke til lyd og video opptak. Dette er for å kunne vurdere arbeidet vi gjør på et slikt arrangement, og for å kunne forbedre det, samt formidle opptak av arrangementet til deltakerne i ettertid, og til eventuelle fremtidige deltakere. Det blir samtidig bedt om samtykke til at materialet brukes for promotering av fremtidige kurs og arrangement, også gjennom en tredjepart. Samtykket lagres hos oss for all fremtid, og uansett om du velger å trekke samtykket tilbake. Video eller lydopptak blir lagret hos oss for all fremtid, og hos eventuelle tredjeparter som vi trenger for å redigere, dele, sende, oppbevare og promotere dem. Samt hos personer som mottar materialet fra oss, eller gjennom en tredjepart.

 

I konkurranser samler vi inn navn og kontaktinformasjon, og noen ganger et bidrag. Dette for å kunne dele relevant informasjon til deltakere, administrere og tilrettelegge konkurransen og utarbeide deltakerlister., og for å kunne informere de som eventuelt kommer videre i konkurransen, og vinnere. De fleste opplysninger lagres til konkurransen er avsluttet, men vinnere og gode bidrag kan lagres lengre.

 

I forbindelse med påmeldinger til arrangement, kurs, konkurranser og lignende, så benytter vi ofte WIX (vår tredjepartsløsning), og informasjonen blir lagret også der, (samt hos deres tredjeparttjenester). Dette kan du lese mer om under «Nettsiden - tredjeparter - informasjonskapsler og statistikk», og for mer informasjon om e-post ber vi deg vennligst lese under «E-post».

 

 

NYHETSBREV

Når du melder deg på for å motta nyhetsbrev fra oss, så gir du samtidig samtykke til at vi kan lagre navn og e-postadresse. Vi benytter WIX (tredjepartsløsningen vi bruker), og informasjonen blir lagret også der (samt hos deres tredjeparttjenester). Dette kan du lese mer om under «Nettsiden - informasjonskapsler og statistikk». Utover det oppbevare vi opplysningene hos oss frem til du eventuelt melder deg av. Det kan du enkelt gjør ved å benyttes lenken i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss.

 

Nyhetsbrevet inneholder inspirasjon, tips, diverse ressurser, veiledning, lenker til våre blogginnlegg og sosiale medier samt mulige andre relevante lenker, og annet relatert innhold for deg som på en eller annen måte ønsker å bygge mer fred. Vi er takknemlig for at du velger å være en del av vårt nett fellesskap. Vi sender deg normalt et nyhetsbrev hver uke. 

 

Nyhetsbrev tilbys kun via e-post. Vennligst les mer om e-post under «E-post».

 

 

NETTSIDEN - TREDJEPARTER - INFORMASJONSKAPSLER OG STATISTIKK

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. 

 

WIX er tredjepartløsningen vår for å lage, bruke og oppbevare nettstedet vårt. All aktivitet som skjer gjennom nettsidene våre skjer gjennom WIX og gjennom deres tredjeparttjenester. Når du besøker eller bruker nettstedet vårt, så kan det hende at WIX samler inn dine personopplysninger og ikke-personlig informasjon. Dette for å kunne levere sine tjenester, og gjør dem bedre og sikrere for brukere av nettstedet. Dine personopplysninger kan bli lagret og behandlet i USA, Europa, Israel og andre jurisdiksjoner, enten av WIX eller med bistand fra deres tilknyttede og tjenesteleverandører. WIX datalagringsleverandører er forpliktet til å beskytte og sikre dine data. WIX etterlever blant annet EU-US personvernerklæring for ytterligere beskyttelse og styrking av ditt personvern. WIX kan oppbevare din informasjon så lenge Kathe Trones er tilknyttet WIX, og lengre om nødvendig (for eksempel om WIX er rettslig forpliktet til å ha den lengre). Vil du vite mer om hvilke cookies som blir lagret, se under "Oversikt hentet fra WIX (vår tredjepartsløsning)".

 

 

Data som kan bli samlet inn gjennom vårt nettsted, samt hos WIX (vår tredjepartløsning og deres tredjeparttjenester), kan blant annet være:

 • Personalia (som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse)

 • Fakturadetaljer (som leveringsadresse, betalingsmetode, transaksjonsdetaljer)

 • Innloggingsinformasjon på våre nettsider (brukernavn, passord, mv.)

 • Detaljer om en tittings- eller bruksøkt (som IP-adresse og Geo-lokasjon)

 • Detaljer om tilknyttede tredjepartskontoer (som e-posten eller brukernavnet til en tilknyttet Pay Pal-, Google-, Instagram- eller Facebook-konto)

 • Korrespondanse (inklusiv de som er utført gjennom/lastet opp til våre og WIX sine tjenester)

 • Mulige andre personopplysninger gitt oss, samt WIX (som vår tredjepartløsning), av deg som besøkende/bruker gjennom din tilgang til og/eller bruk av tjenester på nettsiden vår.

Sender du oss beskjed via kontaktskjema på nettsiden vår, så lagres disse opplysningene i systemet vårt, og hos WIX (tredjepartsløsningen vi benytter). Det er for å kunne gi deg så god som mulig oppfølging og service. 

 

Kontaktinformasjon, navn og eventuelle bidrag samles inn ved påmelding for å motta nyhetsbrev, gratis tips eller annet relevant innhold, og ved påmelding til arrangement, kurs, konkurranse, workshop og lignende. Disse lagres i systemet vårt, samt hos WIX (tredjepartsløsningen vi benytter). Du kan lese mer under hvert enkelt punkt i avsnittene over.

 

Sosiale medier og andre tredjeparter har egne cookies. Når du besøker våre sosiale medier, eller bruker lenker vi deler på vår nettside, eller som medfølger e-poster fra oss, vil det være muligheter for at en tredjepart samler inn og behandler opplysninger om deg. Vi er ikke ansvarlig for hvilke cookies som brukes hos en tredjepart, og anbefaler deg derfor å sjekke personvernerklæringen hos hver enkelt nettside som du velger å åpne. 

OVERSIKT HENTET FRA WIX (vår tredjepartsløsning)

Denne viser deres (samt deres tredjeparttjenesters) bruk av informasjonskapsler (cookies) på våre sider:

Types of Cookies

Cookies can be classified according to their type, duration and category.

 

Type:

 • First-party cookies: Cookies that Wix places on your site. 

 • Third-party cookies: Cookies that are placed and used by third parties. 

 

Duration:

 • Session (transient) cookies: These cookies are erased when site visitors close their browsers and are not used to collect information from their computers. They typically store information in the form of a session identification that does not personally identify the user.

 • Persistent (permanent or stored) cookies: These cookies are stored on a site visitor's hard drive until they expire (at a set expiration date) or until they are deleted. These cookies are used to collect identifying information about the user, such as web surfing behavior or user preferences for a specific site.

 

Category:

 • Strictly necessary cookies: These are the cookies that let your visitors browse through your site. They are also necessary for security reasons. 

 • Functional cookies: These cookies "remember" registered visitors/customers in order to improve their user experience. 

 

 

Take a look at the table below to see which cookies we place on Wix sites:

First-Party Cookies

Strictly Necessary

Cookie name / Duration / Purpose

 • ForceFlashSite / Session / When viewing a mobile site (old mobile under m.domain.com) it will force the server to display the non-mobile version and avoid redirecting to the mobile site

 • hs / Session / Security

 • smSession / Persistent (Two days or two weeks) / Identifies logged in site members

 • XSRF-TOKEN / Session / Security

 

Functionality

Cookie name / Duration / Purpose

 • svSession / Persistent (Two years) / Identifies unique visitors and tracks a visitor’s sessions on a site

 • SSR-caching / Session / Indicates how a site was rendered. 

 • smSession / Persistent (Two weeks) / Identifies logged in site members

 

 

Third-Party Cookies

Functionality

Cookie name / Duration / Purpose

 • TS* / Session / Security

 • TS01******* / Session / Security

 • TSxxxxxxxx (where x is replaced with a random series of numbers and letters) / Session / Security

 • TSxxxxxxxx_d (where x is replaced with a random series of numbers and letters) / Session / Security

LOV TIL Å SAMLE INN OPPLYSNINGER

Vår behandling av dine opplysninger baserer seg på et eller flere av følgende grunnlag: ditt samtykke, oppfyllelse av avtale med deg, oppfyllelse av en rettslig forpliktelse, eller for formål knyttet til en berettiget interesse. Se punktene under for nærmere beskrivelse.

 

 

LEGITIME INTERESSER

I tilfeller hvor behandlingen av dine opplysninger er basert på interesseavveing så er vår berettige interesse for å behandle slike opplysninger; å kunne utvikle materiell der det er mest behov for det, og for å kunne analysere trender. I tillegg for å kunne tilby tjenester til personer som av ulike årsaker selv ikke tar kontakt. Du har rett til innsyn i interesseavveing som du er en del av.

 

 

SAMTYKKE

Når behandlingen er basert på ditt samtykke, kan du når som helst trekke det tilbake. Det gjør du ved å kontakte oss på kathe@kathetrones.com

 

 

LOV ETTER AVTALE

Dersom behandlingen av dine opplysninger er basert på lovfestet eller avtalefestet plikt til å gi opplysninger, eller opplysningene er nødvendige for å oppfylle en avtale, vil konsekvensene av å ikke gi slik informasjon være at avtalen ikke kan oppfylles.

 

 

DINE RETTIGHETER

Dette regelverket gir deg retten til å få tilgang til, motta kopi av, oppdatere, endre, rette, slette, eller begrense bruken av de personopplysninger vi har lagret om deg. Du har rett til å sende inn en klage til datatilsynet (men vi anbefaler at du kontakter oss først).

Kontakt kathe@kathetrones.com dersom det er ønskelig, eller ved spørsmål.

 

 

OPPDATERINGER

Vi forbeholder oss retten til å gjør endringer i denne personvernerklæring dersom vår praksis endres. Endringene gjelder da fra oppdateringen skjer, og den vil fremkomme tydelig her.