KATHE TRONES

AKTIV FREDSBYGGER & SKRIBENT 

Om meg

Jeg har søkt etter en form for fred gjennom mesteparten av mitt liv. Som barn handlet det om å være mest mulig flink pike, og minst mulig synlig.

Tidlig i tenårene ble det avdekket et ønske om å hjelpe andre mennesker til mer fred. Jeg lyttet ikke til hjertet mitt og til kallet jeg følte på allerede da, men til frykt og begrensninger. I mange år hjalp jeg derfor på måter som hverken tjente meg eller andre. Det endte med smerter i en fot, langtidssykemelding, og etterhvert kom jeg ikke utenom at en stor endring måtte til, for mer fred i eget liv.

Den dagen jeg valgte å lytte til følelsen av at en endring kunne tjene meg, og handlet på den følelsen, var den dagen smertene forsvant og jeg ble en aktiv fredsbygger. 

Min misjon er å hjelpe deg huske at du er kjærlighet. Det er kraften din, og den er med deg for alltid. Jeg viser deg hvordan du kan bruke den til å bygge broer for å oppleve mer fred, og dele det med resten av verden.

Det finnes mange måter jeg kan hjelpe deg på, enten du er klar for første steg, er godt i gang med endring allerede, eller er en aktiv fredsbygger som hjelper andre.

La oss starte med bloggen! Du finner den her www.kathetrones.com/blogg

 

NY Blogg!

Velkommen til bloggen min!

Etter 8 år var det på tide med endring, og i november 2018 bestemte jeg meg for å legge ned den gamle bloggen. Det tok litt tid før en ny ble klar, men nå er den her.

Jeg gleder meg til igjen å vise deg hvordan du kan velge å leve et liv fylt med mer kjærlighet, hvordan du kan være en #fredsbygger i eget liv, og hvordan du kan hjelpe andre på beste måte.

Min første bok ...

 

I boken forteller jeg blandt annet om min historie, og deler av egne erfaringer med smerte, frykt og endring. Hensikten er at du skal kunne relatere til hva jeg skriver om, og føle deg støttet gjennom endringer du trenger og velger å gå gjennom, for å oppnå mer fred i ditt liv. 

Slik jeg ser det er vi alle på vår egen reise gjennom livet, og har forskjellige ting vi skal lære. Det er derfor perfekt at det finnes forskjellige metoder for å lære. Dette er ikke den eneste veien til et liv i mer kjærlighet og til å oppleve mer fred, men jeg deler hva som funker for meg, og forhåpentlig vil det kunne være til inspirasjon og hjelp for deg. 

Jeg lærer stadig om nye metoder som kan hjelpe oss å leve i mer kjærlighet fremfor frykt, og i boken deler jeg flere av disse med deg, samt noen av mine favoritter. Boken er ment som en inspirasjon til endring, selve jobben er det du som må gjør, men forhåpentlig vil boken motiverer deg til handling og til å velge endring mot mer fred.

Du kan lese og lære om essensielle metoder for aktiv fredsbygging. Slik jeg ser det så handler det om hva vi vil, velger, og hvordan vi handler ut i fra det. Oppdag hvordan du kan velge et liv i mer kjærlighet, og med det få oppleve mer fred.

Vil du være blandt de første til å vite når boken er klar ...

Meld deg på nå!

 

Et liv i mer kjærlighet

En av mine største misjonerer å hjelpe deg finne mer fred. Jeg har følt et kall om å hjelpe andre siden jeg var tenåring. Et liv i mer kjærlighet er hva som tjener meg til mer fred, til bedre helse, og til å kunne hjelpe andre finne mer fred.

 

Du trenger ikke å ha gjort de beste valgene tidligere i livet for nå å leve et liv i mer kjærlighet. Du kan alltid gjør nye valg, som tjener deg bedre og som vil lede deg til mer fred. Husk at vi alltid kan velge på nytt, og til en hver tid. Det er hva du velger akkurat nå som gjelder, men det kan ha sine fordeler å rydde litt i fortiden, finne mer fred med hvem du er og huske kjærligheten.

Les mer her om mitt første kall til å hjelpe ...

UTVALGTE POSTER 

Når vi velger et liv i mer kjærlighet, så får vi muligheter til å oppleve mer fred. Jeg elsker å dele hva jeg selv har lært, slik at vi sammen kan løfte verden til mer fred.

                                         - Kathe Trones 

Hva jeg tilbyr

Gratis ukentlig bloggpost med personlige historier, ressurser, og hjelpsomme tips. Du finner den siste her.

 

Bloggpostene vil bli liggende i arkiv slik at du kan søke på diverse kategorier her.

 

Inspirasjon, ressurser, og bilder fra mitt liv og reiser på sosiale medier. Du finner Facebooksiden min her, og min Instagram her.

 

Bok (skriver på denne nå), designet for å hjelpe deg velge et liv i mer kjærlighet, og med det oppleve mer fred. Du kan lese mer om den her.

 

En velkomstgave når du melder deg på mitt ukentlige nyhetsbrev.

Meld deg på og få gaven gratis her.

 
 

GRATIS

FÅ MINE BESTE TIPS 

3 STEG 

FOR ET LIV I MER KJÆRLIGHET

Når du sender inn ditt navn og e-post melder du deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og relevante kommende oppdateringer fra Kathe Trones. Du kan melde deg av når som helst.

Vi behandler dine data i tråd med personvernerklæringen

INSTAGRAM @kathetrones

Se deg litt rundt 

Hei! 

Jeg er Kathe Trones,

#fredsbygger, skribent, og på vei til å skrive

min første bok. 

For over 20 år siden så startet jeg aktiv søken etter mer fred. Jeg har siden da lært mye om meg selv og min fortid, og oppdaget raskt at vi har valg til å leve i mer kjærlighet, og at det kan lede oss fra smerte og frykt til mer fred, som det gjorde for meg.

Nå, deler jeg alt jeg har lært med deg!

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

TIL TOPPEN

© 2023 KATHE TRONES

|  KONTAKT  |