OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar. Håper du finner hva du leter etter. Dersom du ikke ser ditt spørsmål her, så kan du ta en titt på bloggen min. Der finner du også en egen kategori kalt "Spørsmål & Svar", eller du kan titte litt rundt på nettstedet mitt www.kathetrones.com hvor det finnes mye informasjon.

Fremdeles ingen svar på dine tanker? Jeg vil gjerne høre fra deg! Vennligst bruk kontaktskjema her, eller send en e-post til kathe@kathetrones.com og jeg gjør mitt beste for å hjelpe deg.

 

 

Er du tilgjengelig for individuelle klienter?

  • For øyeblikket jobber jeg ikke med individuelle klienter

Hvor kan jeg finne mer informasjon om et liv i mer kjærlighet, og om aktiv fredsbygging?​

  • For informasjon om aktiv fredsbygging og hvordan velge et liv i mer kjærlighet, vennligst besøk min blogg.

Hvor finner jeg ut mer om kommende webinar, eventer, workshop og lignende?

Hvordan kan jeg komme i kontakt med deg personlig? Kan du svare på spørsmål via e-post?

  • Jeg svarer personlig så godt jeg kan på mail og i sosiale medier. Men for spørsmål som krever lengre svar, tilbyr jeg det gjennom tips og ressurser i mine bloggposter og mitt ukentlige nyhetsbrev. Meld deg på her og søk i arkivet her.

Når kommer boken din ut, og hvordan kan den hjelpe meg?

  • Jeg skriver for tiden på min første bok. Du kan foreløpig lese litt mer om den her. For nærmere informasjon om når boken kommer ut, meld deg på mitt ukentlige nyhetsbrev eller følg min Instagram her og min Facebook her. Det er stor mulighet for at du fremover vil få små innblikk fra boken, og tips for hvordan den kan hjelpe deg. 

GRATIS

FÅ MINE BESTE TIPS 

3 STEG 

FOR ET LIV I MER KJÆRLIGHET

Når du sender inn ditt navn og e-post melder du deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og relevante kommende oppdateringer fra Kathe Trones. Du kan melde deg av når som helst.

Vi behandler dine data i tråd med personvernerklæringen

INSTAGRAM @kathetrones

Se deg litt rundt 

Hei! 

Jeg er Kathe Trones,

#fredsbygger, skribent, og på vei til å skrive

min første bok. 

For over 20 år siden så startet jeg aktiv søken etter mer fred. Jeg har siden da lært mye om meg selv og min fortid, og oppdaget raskt at vi har valg til å leve i mer kjærlighet, og at det kan lede oss fra smerte og frykt til mer fred, som det gjorde for meg.

Nå, deler jeg alt jeg har lært med deg!

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

TIL TOPPEN

© 2023 KATHE TRONES

|  KONTAKT  |