GRATIS

FÅ MINE BESTE TIPS 

3 STEG 

FOR ET LIV I MER KJÆRLIGHET

KOMMER SNART!

INSTAGRAM @kathetrones

Se deg litt rundt 

Hei! 

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit YouTube Ikon
  • Hvit Pinterest Ikon
  • Hvit Twitter Ikon

Jeg er Kathe Trones,

#fredsbygger, skribent, og på vei til å skrive

min første bok. 

20 år siden så startet jeg aktiv søken etter mer fred. Jeg lærte mye om meg selv og min fortid, og oppdaget raskt at vi har valg til å leve i mer kjærlighet, og at det kan lede oss fra smerte til mer fred, som det gjorde for meg.

Nå, deler jeg alt jeg har lært med deg!

TIL TOPPEN

© 2023 KATHE TRONES

|  KONTAKT  |

KATHE TRONES

#FREDSBYGGER - SKRIBENT - COACH

Om meg

Jeg har søkt etter en form for fred gjennom mesteparten av mitt liv. Som barn handlet det om å være mest mulig flink pike, og minst mulig synlig.

 

I ungdommen begynte et opprør inni meg, og jeg søkte etter hva som føltes mer rett for meg. Jeg begynte å sette grenser, og noen av de ble etterhvert for harde.

 

I 1997 kunne jeg føle at en endring var på vei, men jeg forstod ikke helt hva det betydde. Jeg ble gravid, og samtidig kom det smerter i den ene foten. Smertene satte store begrensninger i hverdagen. De forsvant etter fødselen i oktober 1998, og var borte hele året når jeg var i barselpermisjon. Da jeg begynte å jobbe igjen så kom de snikende tilbake, og det endte med full sykemelding i et halvt år.

 

I løpet av den tiden begynte jeg å søke aktivt etter hvordan bevege seg fra smerter og mot mer fred. Jeg lærte mye om meg selv og om hva endringer som måtte til for å oppnå mer fred. Jeg sluttet jobben, og ble fulltids fredsbygger i eget liv. Helt siden den dag har smertene vært fullstendig borte. 

 

Jeg begynte tidlig å dele med andre hva jeg selv lærte. Mitt sanne formål ble klart; å være en inspirasjon for kjærlighet og fred i verden.

 

Min mål er å hjelpe deg med hvordan du kan velge å leve et liv i mer kjærlighet, oppleve mer fred, og dele det med resten av verden.

 

Jeg har mye å dele med deg, enten du er klar for første steg, eller godt i gang som fredsbygger allerede.

 

La oss starte med bloggen! Du finner den her www. kathetrones. com / blogg

NY Blogg!

Ta en titt på den nye bloggen min.

Etter 8 år var det på tide med endring, og i november 2018 bestemte jeg meg for å legge ned den gamle bloggen. Det tok rundt et år før jeg var klar med en ny.

Jeg vil gjerne vise deg den hvordan du kan leve et liv fylt med mer kjærlighet, hvordan du kan være en #fredsbygger i eget liv, og hvordan du kan hjelpe andre på beste måte.

Et liv i mer kjærlighet

Jeg elsker at flest mulig får muligheter til å velge et liv i mer kjærlighet. De siste 20 årene har jeg søkt etter hvordan å oppleve mer fred, og helt siden jeg startet har jeg delt hva jeg har lært. 

Et liv i mer kjærlighet er for alle. Det kan være en liten enkel endring i hverdagen, eller en større endring som påvirker en enda større del av livet ditt.

Jeg tilbyr alltid ressurser for at du skal kunne velge mer kjærlighet, og oppleve mer fred. Jeg skriver på en lett og forståelig måte, slik at du enkelt kan forstå hva jeg mener, og følge med. 

Start ved å ta et enkelt valg akkurat nå.

Velg å last ned min GRATIS video

"3 steg til et liv i mer kjærlighet".

UTVALGTE POSTER 

Når vi velger å leve i mer kjærlighet, så får vi muligheter til å oppleve mer fred. Jeg elsker å dele hva jeg selv har lært, slik at vi sammen kan løfte verden til mer fred.

- Kathe